Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student”, editia 2015

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student” este unul dintre mult îndrăgitele proiecte organizate de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași.

Balul de Caritate va avea loc luni, 7 Decembrie, în Aula de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, începând cu ora 18:00. Biletele se vor putea cumpăra de pe holul de la parterul facultății de Informatică (Corpul C al Universității “Alexandru Ioan Cuza”).

Echipa studentilor ieseni continuă tradiția inceputa in 2003, iar cu editia din acest an ASII dorește să ofere un Crăciun mai bun copiilor de la Centrul de Zi „Sf.Nicolae”, din comuna Andrieşeni, fiind vorba de 27 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, cărora soarta le-a fost potrivnică, neavând parte de o familie care să îi iubească și să le ofere siguranța, iubirea, și căldura pe care mulți dintre noi le simțim acasă, în sânul familiei, de Crăciun.

Prin intermediul Balului de Caritate, se va organiza o strângere de fonduri cu ajutorul unei licitații de produse hand-made locali sau chiar voluntari ASII, produse donate de anticariatul Domnului D.I. Grumăzescu, cât și prin încheierea de parteneriate cu companii ce doresc să îi ajute pe micuți. Așa cum după balul de anul trecut, copiii de la Centrul de Zi “Sfântul Nicolae” din Ciurea, au fost foarte încântați cînd au primit pachețele ce conțineau articole vestimentare, cărți, caiete și jucării și anul acesta suntem determinați să obținem noi zâmbete recunoscătoare.

Ba mai mult, proiectul nostru oferă oamenilor cu suflet mare șansa de a face o faptă bună, ajutând niște copii aflați în dificultate să se bucure cu adevărat de magia sărbătorilor de iarnă. Studenții vor organiza momente interesante pentru publicul ce va fi prezent, iar cei de la Odyssey, trupă românească, ai cărei membrii știu cum și când să ciupească corzile unei chitări, să bată ritmul în tobe și să plimbe arcușul pe vioară ne vor oferi un spectacol unde sigur ne vom reîncărca spiritual bateriile.

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student”, editia 2015

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ziua barbatului in stil electronist

Liga Studenților Electroniști din Iași își sărbătorește și anul acesta ziua barbatului în stil electronist și nu oricum, ci printr-o petrecere dedicată bărbaților electroniști. Astfel,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.