Cum au slabit vedetele – 5 diete eficiente

Atunci cand vine vorba de slabit, femeile tind sa aiba incredere in vedetele pe care le urmaresc la televizor. Fie ca vorbim de vedete romanesti sau straine, toate au avut la un moment dat probleme cu kg in plus. Astazi va vom dezvalui secretele lor pentru a va ajuta si pe voi sa slabiti. Mai multe despre diete si pastille de slabit aici.

Andreea Marin

andreea marin

Andreea Marin a reusit sa scape de 10 kilograme in numai cateva zile, iar acest lucru a fascinat pe toata lumea.

Programul a insemnat yoga dimineaţa la prima ora pe iarba, cu picioarele simtind roua zorilor si privirea pierduta pe albastrul marii, antrenamente de pilates, aerobic, gimnastica in apa, detoxifierea colonului si a intestinelor, acolo unde reziduuri de ani de zile stocate in noi ne pun in pericol sanatatea, masaje diferite de la o zi la alta, baie turceasca si detoxifierea tenului, sauna, ozonoterapie (sangele iti este imbogaţit cu ozon si reintrodus in organism pentru revigorarea circulaţiei care inseamna viata, de fapt), drenaj limfatic, seminarii cu nutritionistul, documentare despre sanatate vizionate in sala de cinema, ore de gatit, pe scurt, invatarea serioasa a unui nou mod de viata”, a dezvaluit Andreea Marin.

Andra

Andra-dieta-680x420

Dupa prima nastere, Andra a tinut una dintre cele mai eficiente diete ale vedetelor pentru a scapa de kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Iar regimul ei a dat roade, pentru ca, dupa numai patru luni, a slabit nu mai putin de 15 kilograme cu o metoda minune.

In cele patru luni, Andra a mancat dimineata cereale, ou, rosii si putina branza. Daca micul dejun a inclus atat proteine, cat si vitamine si fibre, la pranz a avut voie sa manance fie supe, pulpe de pui gatite la cuptor sau salate. Cat despre cina, dupa ora 18.00 nu a mai avut voie sa consume nimic, in afara de lichide.

Nicoleta Luciu

dieta nicoleta luciu

Nicoleta Luciu are la activ 2 cure de slabire reusite care au dat rezultate rapid. S-a ingrasat mult in timpul ambelor sarcini, dar de fiecare data a reusit sa revina la silueta ei de top model.

A tinut o dieta simpla, dar drastica, bazata pe supa de pui si compot de mere. Compotul se face fara zahar, iar supa de pui se face cu legume cat mai multe, dar fara cartofi, orez sau fidea. Vedeta isi incepea ziua cu o cana mare de compot la micul dejun. Peste cateva ore, daca i se facea foame lua o gustare, constand tot in compot de mere. La pranz, Nicoleta Luciu manca supa de pui, iar pe parcursul consuma aceeasi supa. Este un regim destul de drastic si nu este indicat pentru toata lumea.

Jessica Alba

Jessica-alba-diet-5

Inca de la varsta de 12 ani Jessica Alba a decis sa isi modifice dieta zilnica astfel incat sa nu ia proportii. “Toata lumea din familia mea este supraponderala. Eu am vrut sa fiu sanatoasa si de aceea am inceput sa imi gatesc singura de la 12 ani. La micul dejun mananc omleta si fructe sau branza telemea si o piersica. La pranz mananc o salata. Cina este de obicei compusa din peste, pui sau legume. Nu prea mananc desert sau paine. Foarte rar mai mananc un iaurt cu fructe, ciocolata sau fructe confiate” a declarat vedeta despre dieta ei.

Ea are o alimentatie echilibrata si sta departe de carbohidrati. In plus actrita face sport aproape o ora in fiecare zi.

Oprah

oprah dieta

Prin platoul emisiunii de la Oprah vin foarte multe vedete de la Hollywood pentru a vorbi despre dieta pe care o tin. Si Oprah insasi vorbeste despre cum face sa slabeasca: evita in special carbohidratii din paine, orez, paste si cartofi. In plus face sport in fiecare zi. Oprah prefera ca desert inghetata din suc de fructe pentru ca nu are foarte multe calorii si dureaza foarte mult pana cand o termina si astfel isi satisface nevoia de dulce. Oprah a declarat ca marele sau regret este acela ca si-a pierdut foarte multi ani din viata incercand sa-si controleze greutatea. In emisiunea sa vedeta a promovat consumul de ceai verde care datorita continutului de cofeina si a mentinerii unui nivel optim al insulinei ajuta la slabire.

Acum ca ai aflat secretele vedetelor pentru a slabi sanatos, ia-ti un carnetel si fa-ti meniul pentru urmatoarea perioada. Nu uita si de exercitiile fizice, pentru a tonifia zonele cu tesut adipos. Succes.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

ExpertMind caută economist

Pentru Departamentul de Contabilitate căutam un Economist cu experientă, vesel şi organizat care să ne ajute să creştem frumos şi să venim zâmbind în fiecare

Conferinta despre performanta la Palas Mall

Pe 28 august Fundatia Licinium ti-a pregatit o conferinta inspirational-motivationala intitulata „Performanta nu are limite”. Aceasta va fi sustinuta de catre primul speaker motivational cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.