Cum sa alegi o masina de facut paine

Te-ai săturat să tot citești fiecare etichetă atunci când cumperi pâine? Vrei să fii sigur/ă că toate ingredientele sunt naturale și pâinea ta nu conține E-uri sau ale ingrediente toxice pentru organism? Vrei să ai pâine proaspătă și caldă dimineața? Atunci e cazul să îți cumperi o mașina de facut pâine pemtru că, din păcate, pâinea din magazin nu este cea mai sănătoasă alegere deoarece conține foarte mulți aditivi de creștere.

In continuare mi-am propus să îți dau niste indicii despre cum ar trebui să alegi cea mai bună masina de facut paine acasa, dar și care sunt beneficiile achiziționării unei asemenea masini.

Avantaje masina de facut paine:

  • Economisești timp;
  • Poți utiliza ingrediente în care ai încredere și sunt preferatele tale;
  • Contribui la sănătatea familiei tale;
  • Ai mereu pâine proaspătă la îndemână;
  • Poți să prepari o multitudine de sortimente la tine acasa.

Ce trebuie să iei în considerare înainte achiziționării unei mașini de făcut pâine?

  1. Cu cât e mai mare cu atât va produce mai multă pâine sau aluat. Aici trebuie să ții cont de numărul membrilor familiei tale și de ce cantitate de pâine ai nevoie.
  2. Timpul de coacere. Puterea mașinii va influența timpul de coacere, dar și programul pe care îl selectezi și implicit felul pâinii pe care o dorești. Există mașini de făcut pâine cu o putere între 400W și 1600W.
  3. Masinile de făcut pâine sunt adevărați roboți și pot fi programați să facă o multitudine de feluri de pâine, de la baghete, la pâine alba și neagrala, la franzele sau pâine cu diferite mirodenii. De asemenea, cele multe au și funcții extra, cum ar fi de facut aluat de pizza sau de prăjituri, de facut cozonac sau chiar aluat pentru paste de casă. Altele au programe pentru făcut diferite tipuri de gem și marmeladă.
  4. Această funcție îți permite să programezi mașina să facă pâine dorită peste un anumit timp, iar pe când te trezeși sau pe când vii de la lucru să ai pâine caldă, tocmai scoasă din cuptor.

Avantajele unei masini de facut paine sunt clare, iar diversitatea pe care ți-o oferă, precum și asigurarea preparării unei pâini de calitate sunt atuurile principale.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.