Curand incepe Raliul Iasului

Intre 4 si 6 septembrie Ministerul Tineretului si Sporturilor si Federatia de Automobilism Sportiv organizeaza cea de-a sasea editie din Campionatul National de Raliuri. Raliul Iasului a ajuns la a 30-a editie, iar participantii vor fi asteptati probe de referinta din anii trecuti.

Spre deosebire de 2013 sensul de desfasurare va vi inversat, competitia este recunoscuta pentru probele tehnice si cele de viteza, fiind pregatiti peste 100 de km si 10 probe special.

De pe 3 septembrie va incepe recunoasterea traseului, iar joi la 19.30 va fi prezentarea oficiala si startul festiv din fata Primariei. Apoi se va face fotografia de grup si va urma sesiunea de autografe. Prima masina pleaca vineri din fata Palatului de Cultura, incepand cu 16.00.

Sambata echipajele vor avea parte de doua bucle identice, formate din trei speciale in apropierea localitatilor Paun, Dobrovat si Cioca Boca, cu lungimea de peste 71 de km de macadam.

Finalul consta in „Cotnary RallyShow” care se desfasoara ca de obicei pe traseul de la Rapa Galbena. Premierea va fi facuta pe Platoul Terasa Palas.

Sursa foto: raliul-iasului.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 11 =

On Key

Citeste si

RCS-RDS face angajari in Iasi

Echipa RCS-RDS isi mareste echipa si face angajari printre iesenii cu studii cel putin medii. In aceasta luna compania de servicii de televiziune si internet

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.