Participa si tu la Maratonul Carierei si castiga un Opel Corsa

eJobs lanseaza „Maratonul Carierei”, un concurs ce se desfasoara intre 1 si 28 septembrie si are ca scop sa ii determine pe cei ce sunt in cautarea unui job sa isi actualizeze CV-ul, sporindu-si astfel sansele de angajare.

Concursul este o initiativa dedicata persoanelor active din tara care isi doresc sa se dezvolte pe plan profesional si care mai au nevoie sa lucreze la propriul CV. eJobs pune in joc premii atractive: 4 excursii saptamanale in Europa si marele premiu – un Opel Corsa. Pentru a avea mai multe sanse sa castigi trebuie sa dai share pe Facebook concursului „Maratonul Carierei”.

Pentru a avea mai multe oportunitati de angajare CV-ul trebuie actualizat constant, cautarea unui job fiind un proces dinamic. Nu tebuie sa ne actualizam acest document doar cand suntem doritori de a gasi rapid un loc de munca, ci trebuie sa ne ocupam constant de el.

Conform brand managerului eJobs Romania: „Peste 95% din totalul companiilor care recruteaza activ pe eJobs.ro filtreaza candidații dupa experiența și abilitațile menționate in CV, in functie de obiectivele lor de recrutare. De aceea, un CV actualizat ofera candidaților șanse suplimentare de angajare, cat și posibilitatea de a beneficia de oportunitați de cariera neașteptate. In plus, cele peste 15.000 de job-uri active prezente lunar pe eJobs.ro reprezinta tot atatea oportunitați de a evolua profesional. Atunci cand apare un job nou și de interes, este important sa poți aplica rapid. De aceea, candidații cu un CV actualizat, valorifica mai bine aceste oportunitați de cariera”.

Sursa foto: www.e-stireazilei.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Alegeri pentru șefii de cămine la UAIC

Reprezentanții studenților în Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași anunță organizarea alegerilor pentru șefii de cămine din complexurile studentești ale UAIC, în perioada 26-30

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.