S-a inventat aplicatia care ii fereste pe soferi de gropi

Aplicatia se numeste Gropometru, a fost creata de cativa programatori din Bucuresti si ea va ofera o harta actualizata de soferi a gropilor din marile orase ale tarii.


Disponibila gratuit in varianta pentru iPhone sau Android, aplicatia a inregistrat deja 60.000 gropi la nivelul intregii tari.

Dupa ce ai instalat softul pe smartphone, activeaza-ti serviciul GPS, pentru ca sa se poate face automat localizarea ta pe harta. Etapa aceasta dureaza cateva minute si va trebui sa bifezi ca esti de acord cu toate optiunile de sincronizare disponibile pe telefon.

(P) 5% reducere la asigurari RCA. Transport gratuit oriunde in tara

Dupa ce ai fost localizat, cu ajutorul accelerometrului, aplicatia va inregistra automat gropile din sosea atunci cand mergi cu o masina cu mai mult de 20 km/h. Daca ai ratat o groapa, o poti adauga manual pe harta.

In plus, poti vedea si gropile descoperite de alti participanti la trafic din oras si te poti feri de ele mai usor.

Daca ti se pare interesant conceptul si ai vrea sa testezi aplicatia, o poti downloada de aici.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

sixteen + five =

On Key

Citeste si

Stagii de practică în turism

Agenţia de turism CONVENTUS cu sediul în Iaşi, bd. Carol I, nr. 11, Corp A-UAIC parter, oferă studentilor şi absolvenţilor Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.