Transport persoane in Germania si Italia prin Viotur.ro

Din totalul de peste 2 milioane de romani care muncesc peste hotarele tarii, 260.000 au ales Germania iar cifrele oficiale vorbesc de 614.000 de români care muncesc în Italia.

Majoritatea aleg sa circule cu autocarul atunci cand vin in vacanta in tara iar noi va propunem firma de transport persoane Viotur.ro :

TRANSPORT ROMANIA – GERMANIA

Viotur.ro efectueaza curse catre Germania in zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica. Preturile incep de la 90 euro si este inclusa si o masa calda in Ungaria.

Se ofera reduceri pentru grupuri mai mari de 3 persoane, pentru copii, studenti si pensionari.

Cursele ajung prin toate orasele importante alte Germaniei, dintre care amintim : Passau, Deggendorf, Regensburg, Nurnberg, Mannheim, Darmstadt, Offenbach, Frankfurt, Dietzenbach, Neu-Insenburg, Dreieich, Sprendlingen, Langen, Egelsbach, Grob-Gerau, Russelsheim, Gieben, Siegen, Gummersbach, Drabenderhohe, Koln, Berlin, Hanover, Munchen, Essen, Stuttgart, Ulm etc.

Mai multe informatii gasiti aici : http://www.viotur.ro/transport-persoane-germania/transport-romania-germania-2

TRANSPORT ROMANIA – ITALIA

Preturile pentru cursele spre Italia prin Viotur.ro incep de la 65 euro si se efectueaza in zilele de Marti, Joi si Vineri. Deasemeni este inclusa o masa calda in Ungaria. Reducerile se ofera pentru grupurile mai mari de 3 persoane, copii, studentii si batranii beneficiaza de reduceri.

Se asigura transport Romania – Italia in toate orasele importante alte Italiei :

Udine, Trieste, Brescia, Bergamo, Milano, Piacenza, Parma, Asti, Torino, Bologna, Firenze, Padova, Verona, Brescia, Milano, Piacenza, Vochera, Tortona, Alexandria, Torino, Asti, Alba, Livorno, Pisa, Viarengio, Groseto, Trieste, Modena, Regio Emilia, Firentze, Prato, Perugia, Bologna, Roma, Napoli, Salerno, Consenza, Calabria, Sibari, Mesina, Catania, Palermo, Vitoria, Trapani.

Mai multe informatii gasiti aici : http://www.viotur.ro/transport-persoane-romania-italia

Avantajele de a circula cu autocarul :

  1. Este mai ieftin decat cu trenul dar mai ales decat cu avionul
  2. Ajunge la destinatie mai repede decat trenul
  3. Autocarul va lasa exact la adresa dorita, fara sa fie nevoie sa mai dati bani pe taxi
  4. Autocarul face pauza regulate in care puteti lua masa
  5. Autocarele sunt dotate cu aer conditionat, internet, priza etc pentru un confort sporit

Daca te-am convins sa alegi autocarul pentru urmatorul drum catre Italia si Germania, nu trebuie decat sa intri pe www.viotur.ro pentru ati rezerva un loc.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.