1500 de locuri la Food Court Palas

Lucrările prin care s-a extins zona Food Court din Palas, au ajuns la final. În acest moment, numărul locurilor s-a dublat, ajungând la 1500. Această modificare a avut loc datorită numărului ridicat şi încă în creştere, al angajaţilor din clădirile de birouri.

Recent s-au finalizat lucrările de extindere a food court-ului Palas Mall, în urma cărora au fost adăugate aproximativ 750 de locuri. În prezent, clienţii celui mai mare food court din regiune au la dispoziţie 1.500 de locuri în interior şi alte 400 pe terasă, în sezonul cald. Pentru a fi în ton cu designul întregului ansamblu multifuncțional Palas, suprafața adițională a fost amenajată cu mese, scaune tapițate și canapele din piele, care, pe lângă confortul sporit asigurat de calitatea lor superioară, conferă și un plus de rafinament. Designerii italieni care au gândit proiectul de amenajare a noii zone de food court au ales culori în tonuri calde și sisteme de iluminat speciale, pentru a da o notă aparte de eleganță. În plus, fațada din sticlă asigură pătrunderea luminii naturale, ceea ce contribuie la atmosfera relaxantă de care se bucură toți cei care aleg să ia masa în food court-ul Palas Mall.

Cu o suprafață extinsă, food court-ul Palas Mall va beneficia și de noi locații, care vor completa oferta cu meniuri apetisante. De curând, celor peste 20 de operatori prezenți li s-a adăugat creperia Bruno, iar alte noi destinații culinare vor fi inaugurate în perioada următoare. Cei care aleg să servească masa în food court pot opta pentru propuneri gastronomice internaționale, cu specific chinezesc, japonez, italian, oriental, american sau românesc, preparate vegane, deserturi şi băuturi fresh.

Food court-ul Palas Mall este destinația preferată pentru servirea mesei de către angajații din clădirile de birouri din ansamblu, în timpul săptămânii, iar în week-end atrage foarte mulți turiști veniți din toate zonele țării și din Republica Moldova. În medie, zilnic, peste 7.000 de persoane iau masa în food court, cărora li se adaugă cei care apelează la serviciile de tip „to go”.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 11 =

On Key

Citeste si

Top 5 siteuri de pariuri online

Cand vine vorba de pariuri online, conteaza foarte mult site-ul pe care pariezi. Desi majoritatea ofera un bonus de bun venit, exista anumite caracteristici care

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.