5 tipuri de colegi de facultate care ne scot din sarite

In marea de oameni pe care ii vei cunoaste pe parcursul facultatii, cel mai probabil vor fi si cateva persoane care nu vor fi tocmai pe gustul tau.


1 Tocilarul
Bineinteles ca este pe primul loc. Cel care mereu stie tot, care mereu se da bine pe langa profesori si care nu face nimic ce nu ar trebui. Cel putin nu mai retine toata clasa si nu o mai impiedica sa faca ceva, cum era in liceu.

2 Neatentul
Cel care niciodata nu pare ca da importanta la nimic, apoi vine din senin cu o intrebare la care toti stiti deja raspunsul. Ce a facut in ultima ora? E un mister…

35b1gr

3 Norocosul
Cel care vine o singura data la curs si fix atunci se face prezenta, cel care invata doar un capitol si ala pica la examen sau nu isi face proiectul si atunci se anuleaza seminarul.

4 Bolnavul
Colegul care mereu spune ca este racit, desi nu da semne, care are scolioza, miopie, alergie, insomnie. Este cel care are mereu o scuza potrivita!

5 Negativistul
Cel caruia nu ii place inca de la inceput ceva. Orarul e prea aiurea, profesorii sunt prea exigenti, cursul de vineri este prea tarziu… Dar cine mai da teme la facultate?
Toti ne plangem, dar sa mai vedem si partea plina!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

On Key

Citeste si

A fost lansat proiectul Romania Educata

„România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazată pe performanță, muncă,

Ce este de vizitat in Iasi?

Daca esti din Iasi sau ai decis sa vii aici la facultate nu poti sa ratezi cateva dintre obiectivele turistice. Pentru zilele in care nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.