Abonamente mai ieftine pentru studentii TUIASI

Reprezentanții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași (TUIAȘI) anunță că de la 1 februarie 2019, se produc schimbări în modalitatea de eliberare a abonamentelor de transport local pentru studenții instituției de învățământ superior.

Astfel, prețul unui abonament valabil timp de 30 de zile pentru zonele 1 și 2 va scădea de la 10 lei la 6 lei, diferența de preț fiind suportată de TUIAȘI. Studenții cu vârsta peste 26 de ani nu își vor mai putea procura abonamente reduse la prețul de 40 de lei, aceștia urmând să plătească tariful întreg de 80 de lei.

Citeste si: Studentii pot calatori gratuit cu trenul, indiferent de varsta

Studenții care nu vor dori să utilizeze aplicația 24Pay și care vor dori să-și achiziționeze abonamentul prin vechea metodă, abonament în format tip „carton”, își vor putea procura abonamentul de la toneta Companiei de Transport Public (CTP) din fața căminului T17, pe baza unei adeverințe emisă de secretariatul facultății prin care se atestă faptul că sunt încadrați la buget și au vârsta sub 26 de ani.

Se va închide casieria de eliberare a abonamentelor CTP de la parterul căminului T19, întrucât studenții TUIAȘI își pot procura abonamente prin aplicația 24Pay la prețul de 6 lei pe baza cardului ElStudIS eliberat de secretariatul facultății și care va fi valabil pe toată perioada studenției.

Citeste si: Centru de învăţare finanţat de Banca Mondială deschis la Iaşi pentru a reduce abandonul şcolar

Studenţii orfani sau proveniţi de la casele de copii care nu vor dori să utilizeze aplicația 24Pay și vor dori să-și achiziționeze abonamentul prin vechea metodă, abonament în format tip „carton”, își vor putea procura abonamentul de la sediul central al CTP situat pe str. Silvestru nr. 5, pe baza unei adeverințe emisă de secretariatul facultății prin care se atestă faptul că sunt studenţi orfani sau proveniţi de la casele de copii, sunt încadrați la buget și au sub 26 de ani.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cum sa ne detoxifiem corect corpul

Prin detoxifierea organismului intelegem procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor din organism. Este o perioadă pentru organism când punem metabolismul în repaus, când îi

Studentul de astăzi, inginerul de mâine!

Ce înseamnă inginer? Este o întrebare pe care mulți dintre noi, studenții de la politehnică, ne-­o adresăm. Nu credem într-­o definiție universală a inginerului, nici în

Mituri despre aparatul dentar

Aparatul dentar te ajuta sa obtii zambetul mult visat prin alinierea dintilor cu ajutorul un bracketi care pot fi din diverse materiale (metal,safir etc). Decizia

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.