Abonamente mai ieftine pentru studentii TUIASI

Reprezentanții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași (TUIAȘI) anunță că de la 1 februarie 2019, se produc schimbări în modalitatea de eliberare a abonamentelor de transport local pentru studenții instituției de învățământ superior.

Astfel, prețul unui abonament valabil timp de 30 de zile pentru zonele 1 și 2 va scădea de la 10 lei la 6 lei, diferența de preț fiind suportată de TUIAȘI. Studenții cu vârsta peste 26 de ani nu își vor mai putea procura abonamente reduse la prețul de 40 de lei, aceștia urmând să plătească tariful întreg de 80 de lei.

Citeste si:Studentii pot calatori gratuit cu trenul, indiferent de varsta

Studenții care nu vor dori să utilizeze aplicația 24Pay și care vor dori să-și achiziționeze abonamentul prin vechea metodă, abonament în format tip „carton”, își vor putea procura abonamentul de la toneta Companiei de Transport Public (CTP) din fața căminului T17, pe baza unei adeverințe emisă de secretariatul facultății prin care se atestă faptul că sunt încadrați la buget și au vârsta sub 26 de ani.

Se va închide casieria de eliberare a abonamentelor CTP de la parterul căminului T19, întrucât studenții TUIAȘI își pot procura abonamente prin aplicația 24Pay la prețul de 6 lei pe baza cardului ElStudIS eliberat de secretariatul facultății și care va fi valabil pe toată perioada studenției.

Citeste si:Centru de învăţare finanţat de Banca Mondială deschis la Iaşi pentru a reduce abandonul şcolar

Studenţii orfani sau proveniţi de la casele de copii care nu vor dori să utilizeze aplicația 24Pay și vor dori să-și achiziționeze abonamentul prin vechea metodă, abonament în format tip „carton”, își vor putea procura abonamentul de la sediul central al CTP situat pe str. Silvestru nr. 5, pe baza unei adeverințe emisă de secretariatul facultății prin care se atestă faptul că sunt studenţi orfani sau proveniţi de la casele de copii, sunt încadrați la buget și au sub 26 de ani.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − four =

On Key

Citeste si

Cele mai bune ore de invatat in sesiune

Pe parcursul unei zile obisnuite, fiecare dintre noi avem scaderi si cresteri naturale a nivelului de energie, iar acestea ne influenteaza capacitatea de concentrare si

Ultimele inscrieri la BuzzCamp!

Inspire Group a inceput numaratoarea inversa pentru cea de-a 13-a editie BuzzCamp, evenimentul care aduce laolalta companii de top din Romania si juniori high potential

Campionat de sah la Cafeneaua FiX

Sâmbătă și duminică, respectiv 30 și 31 iulie 2016, începând cu ora 11:00, la Cafeneaua FiX se vor da bătălii grele. Regii și reginele nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.