Academia de Politie – numarul de locuri la admitere

Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucuresti a facut publica cifra de scolarizare pentru admiterea de anul acesta in cadrul celor trei facultati ale sale: 1.186 de locuri, atat pentru invatamantul cu frecventa, cat si pentru cel cu frecventa redusa.

Inscrierea la Facultatea de Politie si Facultatea de Pompieri vor avea loc in perioada 19-20 iulie 2015, iar la Facultatea de Arhivistica intre 13-26 iulie 2015. Taxa pentru depunerea dosarelor de candidatura este de 350 lei, valabila pentru toate specializarile.

Probele eliminatorii la Facultatea de Arhivistica sunt: Examenul medical si Evaluarea psihologica, iar la Facultatea de Politie si Facultatea de Pompieri sunt: Contravizita medicala si Verificarea aptitudinilor fizice.

Cifra de scolarizare disponibila pentru anul universitar 2015-2016 va fi repartizata astfel:

Facultatea de Politie

Drept: 100 locuri

Ordine si siguranta publica: 405 locuri

Ordine si siguranta publica FR: 611 locuri

Facultatea de Pompieri

Instalatii pentru constructii: 50 locuri

Facultatea de Arhivistica

Arhivistica: 20 locuri

Sursa foto: prada-yingli.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Festivalul Artelor Marţiale 2016

Festivalul Artelor Marţiale va avea loc în Grădina Palas, în săptămâna 30 Mai – 05 Iunie, deschiderea urmând să aibă loc de la ora 16:00.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.