Acces gratuit la reviste de cercetare la BCU

Pana la finalulu acestei luni pot accesa gratuit bazele de date Palgrave Macmillan si Nature Publishing Group de la calculatoarele din incinta incinta Bibliotecii Centrale Universitare ”Mihai Eminescu” Iasi.

Astfel, ai acces la cercetare stiintifica si medicala cu impact ridicat de la Nature Publishing Group, Nature fiind cea mai importanta revista stiintifica internationala cu aparitie saptamanala. De asemenea, poti citi si revistele de cercetare asociate Nature:fi Nature Biotechnology, Nature Cell Biology, Nature Chemistry, Nature Climate Change, Nature Communications, Nature Genetics, Nature Geoscience, Nature Immunology, Nature Materials, Nature Medicine, Nature Methods, Nature Nanotechnology, Nature Photonics, Nature Physics, Nature Plants.

Bazele de Date Palgrave Macmillan permit abonatilor BCU sa „rasfoiasca” reviste de inalta calitate, ce cuprind informatii din stiintele umaniste, sociale si economice.

Aceasta este de fapt un fel de perioada de proba, la dispozitia persoanelor interesate fiind puse peste 50 de reviste internationale. Pentru angajatii filialelor BCU si ai Bibliotecii Universitatii Tehnice a fost organizat un workshop pe tema „Subscribing and using high quality content from Nature Publishing Group and Palgrave Macmillan”.

Sursa foto: www.iasi-info.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 3 =

On Key

Citeste si

Lemnul de esenta tare sau moale

Pentru un tamplar, nu exista decat doua tipuri de lemn: lemnul de esenta tare si cel de esenta moale. Cu toate acestea, distinctiea poate crea confuzii

Cei mai doriţi angajatori în 2015

Studiul “Cei mai doriţi angajatori” este cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă care măsoară gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori şi așteptările pe