Admitere UAIC – sesiunea septembrie 2016

În perioada 5-7 septembrie 2016 vor avea loc înscrierile pentru ciclurile de licență și masterat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, la facultățile și specializările la care au rămas locuri disponibile după admiterea din iulie.

În total, sunt scoase la concurs 392 locuri la buget pentru ciclul de licență și 445 locuri la buget pentru ciclul de master.

Facultatea de Drept este singura facultate care, deoarece a ocupat toate locurile în sesiunea precedentă, nu va organiza concurs de admitere nici pentru ciclul de licență nici pentru cel de masterat. De asemenea, pentru licență nu se va organiza admitere nici la Facultatea de Educație Fizică și Sport și nici la Informatică.

Candidații români de pretutindeni (din Republica Moldova) pentru ciclul de licență vor avea la dispoziție 5 locuri la buget (cu bursă), 4 locuri buget (fără bursă) și 22 locuri cu taxă.

Candidații de etnie romă pot ocupa unul dintre cele 19 locuri la buget și 11 locuri la taxă care le sunt alocate pentru această sesiune de admitere, pentru ciclul de licență.

Găsești informații detaliate privind admiterea la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași pe site-ul dedicat admiterii: admitere.uaic.ro

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Recicleaza si castiga premii atractive

Municipiul Iași continuă să recicleze: Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o nouă tombolă Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.