Aduna experientele VIP pe panza studentiei tale  

Organizatia Voluntari pentru Idei si Proiecte a inceput recrutarea si este in cautarea studentilor cu initiativa care vor sa se dezvolte personal si profesional prin intermediul activitatilor extracuriculare. Sustinand studentii la nivel national, VIP Romania isi desfasoara activitatea atat in Bucuresti, cat si in Cluj.

Voluntari pentru Idei si Proiecte recunoaste nevoia studentilor de a se dezvolta indiferent de anul de facultate sau de domeniul de activitate. Astfel, le pune la dispozitie o diversitate de experiente si comunitati prin intermediul carora pot creste alaturi de alti oameni ce le impartasesc pasiunile.

Business Club este cadrul in care studentii pasionati de antreprenoriat isi dezvolta abilitatile de business, intra in contact cu oameni din domeniu si se pregatesc sa se lanseze in lumea afacerilor.

Econosofia este comunitatea in care sunt formati studentii interesati de macroeconomie, risc financiar si investitii atat prin contactul cu oameni resursa cat si prin trainingurile specifice domeniului.

International Affaires sustine tinerii pasionati de relatii internationale oferindu-le contexte in care sa-si dezvolte abilitatile diplomatice prin organizarea de proiecte nationale sau internationale.

Leadership Development isi propune sa formeze studenti self-aware si business-aware, cu abilitati de lideri, care sa aduca o schimbare in domeniile in care activeaza.

Indiferent de comunitatea in care activeaza, membrii Voluntari pentru Idei si Proiecte au parte de contexte diverse de invatare si prin intermediul celor 6 departamente active in organizatie : Financiar, Fundraising, Human Resources, Marketing, Online si Public Relations.

Pentru a aplica, intra pe http://www.vipromania.ro/  si completeaza formularul pana pe 15 octombrie.

Studentii din Cluj pot aplica : http://cluj.vipromania.ro/

 

Despre VIP Romania

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizatie studenteasca non-guvernamentala ce are la baza voluntariatul. De aproape 16 ani realizeaza anual proiecte pentru studentii ce isi doresc sa se dezvolte fie personal, fie profesional.

Activitatea VIP Romania reprezinta o contributie la schimbarea mediului social, economic si politic romanesc. Prin proiectele sale, organizatia descopera, formeaza si dezvolta comunitati de tineri cu potential ridicat si abilitați de lider.

 

Persoana de contact

Lavinia Mehedintu

Telefon : 0725661078

E-mail :[email protected]

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fourteen − seven =

On Key

Citeste si

Cursuri de consultant fiscal in Iasi

Camera de Comert si Industrie Iasi va invita sa participati la cursul de pregatire in vederea sustinerii examenului de Consultant Fiscal. Trainerul cursului, Adrian Benta, este membru

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.