AeroDrive Show

Asociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015.

Duminica 14 iunie incepand cu ora 17.30, in spatele complexului comercial ERA Pacurari, Iasi, se va desfasura AeroDrive Show, un spectacol unic in Romania ce va avea loc in premiera in zona Moldovei. Aeronave, automobile si motociclete, intr-o simfonie a motoarelor pentru toti pasionatii de viteza si zbor.

Iacarii Acrobati reprezinta singura formatie privata de acrobatie aeriana din Romania. Formatia este cunoscuta in lume cu numele de AEROBATIC YAKKERS si participa anual, cu avioanele Yak 52, la peste 30 de demonstratii aeronautice in Romania, Europa si mai nou chiar pana in Orientul Mijlociu. Show-ul lor de crepuscul este foarte apreciat si solicitat la intalnirile aeronautice din intreaga lume. Pilotul Ioan POSTOLACHE este Cap Formatie, Pilotul Dan STEFANESCU este Coechipier Dreapta iar Pilotul Dan CONDERMAN este Coechipier Stanga.

Sincronizarea cu Iacarii Acrobati o vor face, in spectacolul masinilor de curse, Bogdan MARISCA si Simone TEMPESTINI piloti in cadrul Napoca Rally Academy. Demonstratiile pe teren accidentat cat si pe asfalt vor fi realizate cu autoturisme din gama Ford, atat modele special preparate cat si modele de serie. De asemenea, in demonstratia offroad, publicul va fi implicat activ, putand astfel sa inteleaga mai bine si in mod direct pasiunea pilotilor de raliu.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 4 =

On Key

Citeste si

13 lucruri nespuse despre sex

In functie de perioada din viata si de etapa in care se afla o relatie, sunt momente in existenta fiecaruia in care suntem avizi dupa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.