AFTERHILLS – festival de muzică și artă la Iași

Fii pregătit să întâmpini 50 de artişti faimoşi şi să asculţi o parte din cele mai cunoscute melodii din lume. BBV Media în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, anunță AFTERHILLS – primul festival major de muzică și artă făcut vreodată în Iași, dar și în zona de nord-est.

Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, iar locația este stabilită ca fiind zona Era.

AFTERHILLS Music & Arts Festival va aduce Iașul pe harta marilor festivaluri europene. De la artiști până la amenajare și tot ceea ce se va întâmpla va marca începutul schimbării în domeniul cultural și comercial la nivelul Iașului.

Evenimentul va avea loc în perioada 23 – 25 iunie 2017, în cadrul festivalului fiind așteptat un public larg atât din zonă locală, națională, dar și internațională. Conceptul are la bază implicarea masivă a tinerilor ieșeni din domeniul artistic și de creație. Arhitectură, teatru, arte plastice, toate își vor lăsa amprenta în conturarea acestui festival.

ARTIŞTI INTERNAŢIONALI CUNOSCUŢI VOR FI LIVE PE SCENA AFTERHILLS MUSIC & ARTS FESTIVAL. John Newman, W&W, ATB, Technasia sunt doar câţiva dintre cei peste 50 de artişti care vor da startul unui festival unic în România.

AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul în care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile în care zeci de mii de oameni împărtăşesc dorinţa de a dezlănţui emoţii infinite. Cele trei scene principale vor fi înconjurate doar de răsărit şi apus, iar fiecare participant îşi va putea proiecta propriul paradis, mărginit doar de muzică şi arta. Pentru o experienţă completă, se pune la dispoziţia participanţilor zona de food and beverage, cu o mulţime de opţiuni pentru toate gusturile şi bugetele, dar şi zona de camping, pentru cei care vor să se bucure în permanenţă de atmosfera din perimetrul festivalului. Toată amenajarea va purta semnul neconvenţionalului şi emoţia artei.

Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan vor concerta la cel mai mare festival din Nord-Estul României.

AFTERHILLS Music & Arts Festival aduce pentru prima dată în zona de nord-est a Moldovei artişti aflaţi în topurile de profil din întreaga lume. Fanii EDM, TECHNO, POP-ROCK, HIP-HOP se vor pierde în mulţime, dar se vor regăsi prin muzică lor preferată.

John Newman, la doar 23 de ani, are primele albume şi single-uri în primele locuri în topurile din UK. Discul ,,Tribute” şi hitul ,,Love Me Again” i-au adus tânărului artist englez satisfacţia muncii prin numeroasele nominalizări şi participări la cele mai importante evenimente din lume. W&W, trupa formată din cei doi DJ’s de muzică electronică a debutat în anul 2014 cu piesa ,,Bigfoot”şi au avut o ascensiune în topul celor mai buni DJ. În 2016 au lansat „Arcade”, o nouă colaborare cu Dimitri Vegas & Like Mike şi un solo vocal unic „How Many”.

BILETE
Abonamentele s-au pus în vânzare joi, 30 martie 2017, de la ora 14:00 şi pot fi cumpărate de AICI. Preţ bilet: Early bird – 268 lei / trei zile; VIP PASS – 449 lei/trei zile.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.