Antrenamente gratuite de Kangoo Jumps pentru studentii UAIC

Fantastic Fit organizează antrenamente gratuite de Kangoo Jumps în Sala de Sport a Colegiului „Costache Negruzzi”. Pot beneficia de această oportunitate studenții/studentele ce nu au mai fost la nici o oră de Kangoo Jumps cu instructorul Daniel Doroftea.

În fiecare duminică, începând cu data de 18.10.2015, se vor organiza câte două ore de Kangoo Jumps (18:30 – 19:20 și 20:00 – 20:50). Studenții/Studentele se pot înregistra până pe data de 21.10.2015 pentru a-și rezerva un loc la una din ore.

Te poți înscrie până pe data de 21.10.2015 pentru a-ți rezerva un loc pe 08.11.2015 sau chiar pe 15.11.2015, în contextul în care se vor ocupa toate locurile.

Daniel Doroftea este instructor autorizat în programele Kangoo Power și Kangoo Dance. În cei peste 3 ani de când lucrează a colaborat cu peste 1 000 de persoane, o parte din acestea înregistrând rezultate foarte bune. Daniel este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, al unui master în Fitness și Estetică Corporală și a diverselor cursuri de specializare în nutriție, aerobic-fitness, personal training și khai bo.

Contact/Înscrieri:

Daniel Doroftea

Telefon: 0741080817

Facebook: Daniel.doroftea

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 4 =

On Key

Citeste si

Love Ride la Palas Mall

De Valentine`s Day, Palas Mall îşi invită clienţii să dea frâu liber sentimentelor, într-o întrecere cu premii acordate din toată inima. Îndrăgostiţii vor pedala pentru

Ce bijuterii poarta barbatii?

Cand vine vorba de bijuterii pentru barbati, posibilitatile nu sunt asa de diverse dar exista totusi cateva care se potrivesc daca sunt asortate cum trebuie. Podoabele ostentative

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.