ArtEd caută colaboratori pentru tabere educationale

ArtEd organizează tabere educationale prin care îşi propune descoperirea şi dezvoltarea capacităţii de interrelaţionare, comunicare, lucru în echipă, a creativităţii şi a spontaneităţii copiilor. În acest scop, echipa caută colaboratori pe perioada vacanţei de vară (26 iunie – 10 septembrie) în vederea coordonării unor ateliere de DANS, ARTE PLASTICE, FOTOGRAFIE, MODELAJ, MUZICĂ, TEATRU, SPORT, CUNOAŞTEREA NATURII, GRĂDINĂRIT, FIZICĂ sau CHIMIE (LABORATORUL COPIILOR).

De asemenea, organizatorii sunt deschişi oricăror sugestii de alte activităţi potrivite profilului şi spiritului unei tabere educationale.

Cei interesaţi trebuie să posede aptitudini în lucrul cu copiii, spirit de echipă, creativitate, spontaneitate, dinamism.

Trimiteți CV-urile voastre la adresa de e-mail [email protected], iar apoi veți fi contactați pentru stabilirea unei întâlniri ulterioare. Data limită pentru depunerea CV-urilor este 1 iunie 2017.

Contact: Ioana Suman – 0743382565

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + sixteen =

On Key

Citeste si

De ce sa alegem cursurile de dans?

Pentru a putea raspunde la aceasta intrebare, este necesar sa vedem in ce masura cursurile de dans reprezinta un beneficiu pentru sanatatea noastra. Tocmai in ideea de

Retete delicioase de clatite

Cand dispui de cateva minute si ai o dorinta arzatoare de a manca ceva delicios si simplu de preparat, ar trebui sa iei in considerare

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.