ArtEd caută colaboratori pentru tabere educationale

ArtEd organizează tabere educationale prin care îşi propune descoperirea şi dezvoltarea capacităţii de interrelaţionare, comunicare, lucru în echipă, a creativităţii şi a spontaneităţii copiilor. În acest scop, echipa caută colaboratori pe perioada vacanţei de vară (26 iunie – 10 septembrie) în vederea coordonării unor ateliere de DANS, ARTE PLASTICE, FOTOGRAFIE, MODELAJ, MUZICĂ, TEATRU, SPORT, CUNOAŞTEREA NATURII, GRĂDINĂRIT, FIZICĂ sau CHIMIE (LABORATORUL COPIILOR).

De asemenea, organizatorii sunt deschişi oricăror sugestii de alte activităţi potrivite profilului şi spiritului unei tabere educationale.

Cei interesaţi trebuie să posede aptitudini în lucrul cu copiii, spirit de echipă, creativitate, spontaneitate, dinamism.

Trimiteți CV-urile voastre la adresa de e-mail [email protected], iar apoi veți fi contactați pentru stabilirea unei întâlniri ulterioare. Data limită pentru depunerea CV-urilor este 1 iunie 2017.

Contact: Ioana Suman – 0743382565

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 4 =

On Key

Citeste si

Cei mai doriţi angajatori în 2015

Studiul “Cei mai doriţi angajatori” este cel mai cuprinzător instrument de pe piaţă care măsoară gradul de atractivitate a brand-urilor de angajatori şi așteptările pe

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.