ASUR recrutează voluntari pentru un nou proiect – Școala Curioșilor!

Căutăm studenți și cercetători la facultățile de științe dornici să participe ca traineri/educatori la o școală de vară de științe pentru elevi de gimnaziu – Școala Curioșilor.

Școala se adresează elevilor ce provin din familii defavorizate și va fi gratuită.

Domeniile care ne interesează sunt: matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, paleontologie, geologie, astronomie.

Scopul acestui proiect este să oferim elevilor şansa de a descoperi elemente fascinante ale ştiinţei direct de la oameni pasionați de domeniul pe care îl studiază, entuziaști și dornici să împărtășească cunoștințele lor în mod distractiv și pe înțelesul copiilor.

Școala de vară se va desfășura în Piatra Neamț în perioada 15-25 iulie 2016, iar colaborarea va fi sub formă de voluntariat. Se asigură cazare, transport, masă, și se oferă adeverință de participare și scrisoare de recomandare.

Menționăm că subiectele ce vor fi abordate sunt la alegerea trainerului. Acestea vor fi stabilite în urma selecției propunerilor primite.

Predarea se va face pe grupe (clasele a V-a, a VI-a și a VII-a), fiecărui domeniu fiindu-i alocate câte două ore de curs și un atelier pentru fiecare grupă.

Pentru a aplica vă rugăm să trimiteți următoarele la [email protected] :

  • CV
  • O scurtă motivație (maxim 2000 de caractere)
  • Propunere program de predare interactiv pentru fiecare grupă de elevi, și necesar de materiale.

Data limită: 15 martie 2016

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

On Key

Citeste si

Abonamente mai ieftine pentru studentii TUIASI

Reprezentanții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” Iași (TUIAȘI) anunță că de la 1 februarie 2019, se produc schimbări în modalitatea de eliberare a abonamentelor de transport

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.