Ateneu la Cafenea – „Brigada Diverse intră în acțiune”

„Ateneu la Cafenea”, proiect realizat de Ateneul din Iași cu sprijinul Cafenelei Piața Unirii revine în această duminică și aduce ieșenilor o comedie de calitate: „Brigada Diverse intră în acțiune”, primul film de comedie din seria BD-urilor, în regia lui Mircea Drăgan.

Umorul anilor ’70 și marile nume ale cinematografiei românești fac din seara de duminică o adevărată experiență în cadrul căreia savurezi filmul românesc într-un spațiu nonconformist, alături de prieteni și, de ce nu, de familie.

Evenimentul va începe la ora 19:00.

Timp de o oră, pe un fundal muzical relaxant, ne pregătim de eveniment. Este foarte important să ajungeți în acest interval, întrucât în timpul filmului nu va fi posibilă luarea comenzilor.

Așadar, vă sfătuim să comandați înainte tot ceea ce doriți să aveți pe masă pe tot parcursul vizionării.

Proiecția propriu-zisă va începe la ora 20:00, având o durată de 1h40. Prețul biletelor este de 15 lei și pot fi procurate de la Cafeneaua Piața Unirii. Ținem să menționăm că numărul de locuri este limitat.

Savurează cultura așa cum vrei tu, fără reguli, fără protocol. Ateneul deschide larg porțile culturii și o transformă într-un mod de viață pentru tine.

În acest sens, Cafeneaua Piața Unirii și Ateneul din Iași îți propun o seară de film diferită, plină de voie bună, de relaxare, o seară care nu exclude un pahar cu vin, o gustare, o narghilea, o bere și clasicul popcorn, de care te poți bucura alături de prieteni.

Cafeneaua Piața Unirii susține cultura în Iași.

Toate încasările din bilete vor fi donate Ateneului din Iași. Acestea vor fi folosite în modernizarea, acoperirea cheltuielilor și desfășurarea activităților pe care vi le propune acest spațiu cultural.

Alătură-te mișcării pentru susținerea culturii si savureaz-o așa cum vrei tu!

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.