Au inceput inscrierile pentru Leaders Explore

Salutare, tineri de viitor!

Vă aducem la cunoștință că s-au deschis înscrierile pentru LEADERS Explore și puteți obține burse integrale de participare!

Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. LEADERS reprezintă cea mai importantă resursă de competențe în leadership și un factor activ de schimbare în societatea românească.

Universul de formare LEADERS este format din 3 etape succesive: Leaders Explore (knowing yourself), Leaders Experience (leading yourself) și Leaders Challenge (leading others). Împreună, alcătuiesc un sistem de educare non-formală și alternativă cu tot ceea ce nu se învață la școală.

Leaders Explore este primul pas, acela în care îți descoperi valorile, potențialul, planul de viață ghidat și inspirat de traineri, speakeri, lideri despre care citești cu entuziasm și pe care ai ocazia să îi cunoști. Prin ateliere aplicate și conferințe inovative, afli din timp care sunt trendurile viitoare în materie de cross-domains și tehnologie.
Dacă ai între 20 și 24 ani și te interesează o perspectivă 100% nouă și o bursă integrală care te formează ca lider, aplică aici: leaders.ro/programe/explore-studenti/

Deadline înscrieri: 5 aprilie (București) / 30 martie (Iași)

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cinci coafuri simple de vara

Chiar daca vremea nu pare sa spuna asta, in curand vara isi va intra in rol si ne vom bucura de temperaturile crescute… Eventual undeva

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.