Bazar Sofisticat la Acaju

Echipa Catelier va invita sa participati la cel mai SofistiCAT Bazar din aceasta toamna. A doua editie a bazarul va reuni haine, bijuterii, jucarii copii, home&deco, flori din hartie, carti si multe alte minunatii donate de artisti dornici sa sprijine conceptul Catelier, precum si multi alti iubitori de animale.

Evenimentul se va desfasura sub forma unui bazar caritabil in care participantii vor putea cumpara obiecte de toate felurile, in timp ce se relaxeaza la un cappuccino alaturi de prieteni.

Toate fondurile stranse in urma acestor vanzari vor fi directionate catre ingrijirea animalelor aflate in foster la atelierul de pisici si pentru sterilizarea pisicilor fara stapan din oras.

Daca esti iubitor de pisici si doresti sa donezi produse pentru vanzare, contacteaza organizatorii la numerele de telefon disponibile mai jos.

Voluntarii Catelier sunt disponibili pana pe 12 noiembrie, de luni pana duminica,intre 8.00 si 21.00si pot prelua personal produsele din orice colt al orasului: Olti– 0762.298.786; Venera– 0751.403.020; Adina – 0740.453.135; Mihaela – 0757.796.151.

bazar-sofisticat-acaju-e1446391812291

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 8 =

On Key

Citeste si

Joburile pentru care poți lucra de acasă

Înainte de apariția internetului, singurele joburi pentru care puteai câștiga lucrând de acasă erau baby-sitting, pictor, scriitor sau meșteșugar. Nu exista o prea mare nevoie

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.