Bobocii Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” sunt intampinati cum se cuvine la evenimentul dedicat lor

De patru ani bobocii de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” se bucura de o primire calduroasa in cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC”, intre 27 si 29 septembrie. Cea mai frumoasa parte a vietii este pe cale sa inceapa, iar viitorii studenti sunt ajutati sa afle totul despre ea.

Vei primi o mapa in care vei gasi o agenda, un planner, calendar si un orar care sa te ajute sa te organizezi la inceput de an. De asemenea, vor fi adaugate si toate informatiile utile despre Universitate si viata in Iasi. Astfel, cele mai multe dintre intrebarile tale isi vor gasi aici raspunsul.

Colegii din anii mai mari te vor astepta si iti vor oferii informatiile de care mai ai nevoie, iar tu poti sa le adresezi nelamuririle. La acest eveniment vor fi prezente si institutiile si centrele culturale din Iasi care iti vor prezenta ofertele, iar unii dintre angajatori iti prezinta locurile de munca disponibile. Nu uita sa treci pe la standurile organizatiilor pentru a te inscrie la cea care ti se potriveste si sa profiti de anii de studentie.

Duminica in parcul din campusul Titu Maiorescu esti invitat la un concert sustinut de trupa Taxi, incepand cu 19.30.

Sursa foto: ro.secondglobe.com

 

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 12 =

On Key

Citeste si

Workshop ”Comunicarea dincolo de cuvinte”

Sucursala Teritorială Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, Asociaţia ARTCIVICA, Centrul Diecezan CARITAS IAŞI, Clubul Fotografilor IAŞI vă invită să participaţi la

Proiectul Global Citizen @AIESEC

Are sens să faci voluntariat ? Voluntariatul reprezintă un punct de start în cariera oricărui student, fiind un aspect în dezvoltarea acestuia; este o ocazie

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.