Caravana „Românii au talent” este astăzi în Iași!

După ce la Braşov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Chișinău și Craiova mii de persoane au adus spectacolul în cadrul caravanei, miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 09:00, românii sunt așteptați la Iași pentru a-şi demonstra talentul şi că pot deveni următorul erou național.

Înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon ”Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul preselecţiilor.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile „Românii au talent” şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi astfel poate deveni noul „Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Sursa foto: adevarul.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 20 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.