Care sunt cele mai ieftine facultati

Daca vrei sa faci o a doua facultate sau deja te intereseaza masterul, trebuie sa stii ca ai cateva optiuni si in afara tarii. Sunt cateva state in care poti studia, fara sa fii nevoit sa platesti 10.00 de lire pe an.


Una dintre aceste tari este frumoasa Franta. Aici statul plateste mare parte din cheltuielile universitatilor, astfel ca taxele pornesc de la 200 de dolari. Sunt cateva super institutii la care trebuie sa platesti mult mai mult, insa cele mai mult au preturi acceptabile.

Cele mai bune universitati din Germania au taxe de in jur de 500 de dolari. Totusi, trebuie sa ai grija caci mai sunt si cateva „costuri ascunse”(taxa semestriala, taxa de aplicare).

Norvegia este una dintre cele mai scumpe tari, in schimb pentru universitatile de acolo scoti din buzunar intre 50 si 100 de dolari pe semestru. In Austria taxele incep de la 20 de dolari pe semestru.. Ce chilipir!

In Finlanda si Danemarca invatamantul universitar este gratuit. Fara taxe ascunse, nimic de asteptat!

Sursa foto

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 12 =

On Key

Citeste si

Internship platit la UTI

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi da startul inscrierilor la programe de internship platit timp de trei luni incadrul prorectoratelor institutiei. Sint disponibile 9 posturi,

Alternative la Facebook

Poate te-ai saturat deja de popularele retele de socializare ca Facebook sau Twitter. Daca ai vrea un mediu aerisit, inca prea putin aglomerat, ai cateva

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.