Care sunt șansele de angajare la instituţiile publice din Iași

Instituţiile statului oferă în următoarea perioadă 45 de locuri de muncă în judeţ, iar cel mai important angajator este sistemul sanitar.

Spitalul „Sf. Maria“ sunt disponibile 8 posturi de asistent medical principal cu studii postliceale şi câte unul de inginer de sistem, analist ajutor, instalator, electrician şi zidar.

– Un post de asistent medical oferă şi Spitalul Clinic de Recuperare, unde sunt disponibile şi 6 locuri de îngrijitoare.

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi“ caută un şef de birou şi doi bibliografi.

Universitatea „Al.I. Cuza“ pune la dispoziţia doritorilor un post de secretar, iar Universitatea

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ caută două îngrijitoare, un îngrijitor, un portar şi un paznic, un bucătar, dar şi un administrator financiar.

Colegiul Agricol „Vasile Adamachi“ sunt disponibile trei posturi, respectiv unul de inginer sistem, un paznic şi o îngrijitoare, iar la şcoala gimnazială Scobinţi, un îngrijitor.

Camera Agricolă Judeţeană are două posturi libere de consilier, iar Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad caută un inginer.

Primăriile din judeţ sunt disponibile câte un post de referent şi agent de pază la Tomeşti, de inspector la Bivolari, de inspector asistent la Ion Neculce, de consilier debutant la Rediu şi de secretar al comunei, la Dagâţa.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.