In ce seriale se practica ce inveti la facultate (II)

Bineinteles ca in prima parte a articolului nu am discutat despre toate facultatile, de aceea avem acum partea a II-a. Din sugestiile primite si pareri, am adunat inca 5 seriale numai bune de urmarit. Ce faci la facultate si cam ce te asteapta pe viitor?

 

1 Jurnalism – The Newsroom 8.5

newsroom3
Serialul este abia lansat, in anul 2012, insa a ajuns deja foarte indragit. Prezentatorul Will McAvoy lucreaza impreuna cu echipa sa la redactarea si prezentarea stirilor. Desi are doar doua sezoane, compenseaza prin episoadele de 60 de minute.

2. Matematica – Numbers 6.7

numbers
Serialul este produs din anul 2005, iar in 2010 a avut finalul, dupa 6 sezoane. Agentul special FBI, Don, il foloseste pe fratele sau, un geniu in ale matematicii, pentru a rezolva diferite cazuri. Acesta apeleaza la tot felul de ecuatii complicate, care se dovedesc a fi cele mai importante, in final.

3. Fizica – Cosmos 9.6

cosmos
Nu este un serial obisnuit, ci mai degraba un documentar. In cele 60 de minute, cat dureaza un episod, sunt narate cateva scene puse in legatura cu divere teorii ale cosmosului. In timp ce este expusa o poveste, personaje intruchipeaza ceea ce este descris. Ce-i drept, nu este vorba doar despre fizica, dar am considerat ca s-ar putea integra si aici.

4. Inginerie/ Constructii – Prison Break 8.5

prison break

Seria de televiziune si-a gasit finalul in anul 2009, insa continua sa fie urmarita de numeroase persoane. Un om nevinovat este trimis la inchisoare, iar fratele sau decide sa il salveze. Pentru a-şi duce la indeplinire planul, el intra in inchisoare, dupa ce isi tatueaza planul acesteia pe corp.

5. Arhitectura – Architecture School 7.7

architecture school
Un singur sezon, cu sase parti care te poarta prin sarcinile studentilor de la Tulane University’s School of Architecture. Acestia incearca sa proiecteze case acceptabile ca pret. Locuintele sunt destinate cumparatorulor din New Orleans, dupa ce a fost devastate de uraganul Katrina.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − nine =

On Key

Citeste si

Cel mai bun televizor smart

Televizorul de tip smart reprezinta una dintre schimbarile cele mai mari din ultimii ani din categoria produselor pentru divertisment. Acest tip de televizor reprezinta mai

Transport Ambasada SUA din Iași

Experințele Work&Travel sunt unice. „Pierdut in New York” nu este doar al doilea film din seria „Singur Acasă” și nu doar vedetele de la Hollywood

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.