Cele mai bune programe de masterat din Romania

Cauti sa te angajezi si nu ai experienta in domeniu? Studiile efectuate in strainatate, schimbul de experienta sau un master se pot dovedi a fi atu-uri valoroase.

Adoptarea sistemului Bologna de catre Universitatile romanesti a crescut importanta unei diplome de master care acum este recunoscuta la nivel international. In acelasi timp, cresterea competitivitatii pe piata muncii a determinat chiar si multe persoane angajate deja sa-si completeze studiile cu un ciclu de masterat.

Unde sunt cele mai bune programe de masterat?
In 2011, Asociatia Universitatilor Europene a ierarhizat universitatile din Romania in functie de programele de studiu. Aceast clasament a hotarat deopotriva numarul de locuri pe care universitatile le pot scoate la concurs si finantarea pe care acestea o primesc de la bugetul de stat.

Astfel, cele mai bune programe de studiu pentru masterat se gasesc, potrivit clasamentului, la Universitatea Bucuresti, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca si la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Acestea ofera masterate in domeniile in care se cauta cei mai multi absolventi de studii superioare la acest moment: tehnologia informatiei, marketing, inginerie, telecomunicatii, publicitate si finante contabilitate.

Pentru aproximativ 3.000 de lei pe an poti face un masterat la oricare din aceste trei universitati de top, in domeniul care te intereseaza

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 6 =

On Key

Citeste si

Cum alegem anvelopele de iarna?

De la 1 noiembrie toti soferii sunt obligati prin lege sa-si echipeze masinile cu anvelope iarna, altfel risca o amenda intre 720 si 1600 lei. Desi

Concurs Yoyo in Iasi

Iasi, hai sa aratam ca si noi jonglam. Ia-ti cel mai bun yoyo, inarmeaza-te cu cele mai bune trick-uri si vino sa ne arati ce

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.