Cele mai bune programe de masterat din Romania

Cauti sa te angajezi si nu ai experienta in domeniu? Studiile efectuate in strainatate, schimbul de experienta sau un master se pot dovedi a fi atu-uri valoroase.

Adoptarea sistemului Bologna de catre Universitatile romanesti a crescut importanta unei diplome de master care acum este recunoscuta la nivel international. In acelasi timp, cresterea competitivitatii pe piata muncii a determinat chiar si multe persoane angajate deja sa-si completeze studiile cu un ciclu de masterat.

Unde sunt cele mai bune programe de masterat?
In 2011, Asociatia Universitatilor Europene a ierarhizat universitatile din Romania in functie de programele de studiu. Aceast clasament a hotarat deopotriva numarul de locuri pe care universitatile le pot scoate la concurs si finantarea pe care acestea o primesc de la bugetul de stat.

Astfel, cele mai bune programe de studiu pentru masterat se gasesc, potrivit clasamentului, la Universitatea Bucuresti, Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca si la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Acestea ofera masterate in domeniile in care se cauta cei mai multi absolventi de studii superioare la acest moment: tehnologia informatiei, marketing, inginerie, telecomunicatii, publicitate si finante contabilitate.

Pentru aproximativ 3.000 de lei pe an poti face un masterat la oricare din aceste trei universitati de top, in domeniul care te intereseaza

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Pokemon GO Iasi Meet Up

Febra Pokemon Go a ajuns si la Iasi. Comics Con Romania ii invita pe toti jucatorii de Pokemon Go din Iasi sa se cunoasca. Intalnirea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.