Cele mai enervante intamplari din sesiune

Ai observat ca mai ales atunci cand te grabesti sa ajungi la un examen cu un profesor sever te loveste ghinionul si ai parte de fel de fel de obstacole?


Poate din cauza stresului sau a legilor lui Murphy, exact atunci toate semafoarele devin rosii sau autobuzul pe care il astepti in statie are o intarziere incredibila. Care sunt cele mai enervante episoade din sesiune prin care sigur ai trecut si tu?

1.Te-ai imbracat elegant ca sa faci o impresie buna la examen si exact cand sa iesi pe usa iti versi cafea pe camasa sau pe pantaloni. Trebuie sa te schimbi, deci foarte probabil ai sa intarzii desi esti treaz de la 6:00 dimineata.

2. Ai alergat intr-un suflet ca sa ajungi la examen si exact in ultimul moment te-ai strecurat inauntru. Ai deranjat vreo 4-5 colegi ca sa reusesti sa ajungi la un loc liber si intr-un final te-ai asezat. Subiectele sunt deja impartite, unii colegi au inceput sa scrie si tu realizezi cu stupoare ca nu ai nici macar un pix la tine.

3. In timpul examenului colegul din spate iti cere sa-l ajuti la cateva subiecte si fiindca tu te-ai pregatit pentru examen si esti marinimos, il lasi sa se inspire de la tine. Cand se afiseaza rezultatele observi ca el a luat nota mai mare ca tine.

4. Te grabesti sa ajungi la examen, sa prinzi un loc bun langa colegi, asa ca parchezi masina in graba in fata facultatii. Dupa nici 30 minute, iesi pe usa si observi ca politia tocmai iti ridica masina pe platforma.

Voi prin ce intamplari ati trecut in sesiune?

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + fifteen =

On Key

Citeste si

Traditii si obiceiuri ciudate de nunta

In conceptia populara, casatoria constituie un element obligatoriu in ciclul vietii. Petitul, cererea in casatorie, tocmirea zestrei, logodna, casatoria religioasa si nunta ca atare reprezenta

PRIME Iasi recruteaza

Asociatia Studenților de la Relatii Publice si Comunicare – PRIME Iasi da start recrutarilor din acest an universitar. Inscrierile se desfasoara in perioada 7 –

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.