Cele mai ingenioase metode de copiat

Nu cred ca exista student care sa nu fi copiat vreodata. Atat timp cat exista examene, studentii vor gasi metode ingenioase de a copia. Fie ca vorbim de casca de copiat, fituici sau pix cu cerneala invizibila studentii vor gasi mereu metode ingenioase de a trece un examen. Atentie insa ca daca veti fi prinsi, riscati sa fiti scosi din examen si chiar exmatriculati!

Noi nu indemnam studentii sa copieze si credem ca cea mai buna metoda de a trece un examen este invatatul dar exista materii la care nu exista alta sansa de a trece, decat daca te inspiri putin.

Iata cele mai ingenioase metode de copiat:

Cutiuta GSM

Deja clasica cutiuta GSM cu casca de culoarea pielii, ramane una din cele mai ingenioasa metoda de copiat la examene. Se introduce cartela intr-un telefon si se dezactiveaza codul pin, dupa care se introduce in cutiuta gsm si asta e. Numarul tau de telefon se va inregistra in retea si vei putea fi apelat de persoana dispusa sa te ajute prin telefon.

Fituici pe talpa pantofului sau la ciorap

Fituicile de pe talpa pantofului sunt una dintre cele mai sigure metode, cu cel mai mic risc de a fi prins. Înainte de examen, iti lipesti fituica de talpa piciorului, dar nu cu lipici, ci tragi peste ea un scoci. Scoci-ul are două roluri: sa-ti tina fituica lipita de pantof si sa nu ti se murdareasca fituica cand mergi cu ea pe pantof. Important este să lipeşti bine fiţuica de pantof ca să nu se desprindă. In timpul examenului stai picior peste picior si vei putea vedea ce scrie pe fituici.

În combinatie cu metoda asta este fituica la ciorap.

Metoda sticlei de suc

Ai nevoie de o imprimanta color şi de oarece îndemânare în Photoshop pentru a „măslui” o etichetă care să pară originală. Pe ea nu vei scrie, însă, ingredientele băuturii şi alte date ce se regăsesc în mod normal pe etichetă, ci tot ce ai nevoie ca să treci examenul. Tot ce trebuie să faci apoi este să lipeşti eticheta sticlei.

Fituici cu scris invizibil

Se ia o foaie de A4 si un pix fara pasta. Adica un pix care nu scrie deloc. Se scrie cu pixul pe foaie, apasand tare, dar nici sa rupi foaia. Pixul va lasa urme care vor fi cu greu vizibile, iar de departe foaia pare complet goala. Cand copiezi e bine sa stai langa geam ca sa ai lumina, pentru ca se vede bine in lumina.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen + thirteen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.