Completeaza chestionarul de satisfactie pentru serviciile UAIC

E timpul pentru să oferi un feedback Universității! Poți transmite părerea ta privind calitatea serviciilor oferite de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, completand . Acesta este lansat anual, pentru a evalua percepția studenților într-un mod sistematic și pentru a înțelege mai bine ce își doresc de la universitate.

Este important pentru reprezentanții universității să cunoască aceste aspecte, pentru a îmbunătăți activitățile care presupun interacțiunea cu studenții de la la nivelul facultăților sau la nivelul bibliotecilor, oferta cursurilor de dezvoltare personală și profesională, condițiile de cazare în cămine și pentru a se centra mai mult pe nevoile studenților.

De ce este important să completezi Chestionarul de satisfactie?

Prin intermediul chestionarului, ai posibilitatea de a transmite în mod anonim un mesaj direct către universitate. Ești mulțumit? Ai sugestii pentru îmbunătățire? Răspunsul tău poate aduce o schimbare! Cu cât sunt mai multe răspunsuri, cu atât vocea studenților va fi mai puternică și schimbarea mai vizibilă.

Poți câștiga și premii!

Fii printre primii care completează Chestionarul de satisfactie și poți câștiga unul dintre următoarele premii: 15 locuri la un training organizat de Echipa Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA), 3 locuri de consiliere individuală la cu specialiștii de consiliere în carieră din DSSA, realizarea CV-ului într-o manieră creativă și 20 de teste pentru o mai bună autocunoaștere. Acestea vor fi oferite aleatoriu, în ordinea completării chestionarului, studenților care își lasă adresa de email, pentru a putea fi contactați.

Completează chestionarul de satisfactie aici: 

Poți obține mai multe informații despre Chestionarul de satisfactie pentru studenți, pe pagina de facebook a Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți: fb.com/DSSAdinUAIC

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Fii voluntar la FIE Iași 2015!

Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană organizează în perioada 22 – 31 mai 2015 cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.