Concert in aer liber si concurs de badminton la Palas in acest week-end

În acest sfârșit de săptămână vă relaxați, vă jucați și veți fi premiați la Palas. Sâmbătă, pe 3 septembrie 2016 se va instala scena de pe care orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași va oferi publicului o reprezentație de excepție. Concertul „Bucuria ritmului și a dansului” va începe de la ora 19.00 și va oferi publicului interpretări instrumentale ale unor partituri celebre.

Sâmbătă și duminică, în parcul Palas se va desfășura o competiție de badminton. Iubitorii de sport și distracție vor concura câte doi, în funcție de gen și de cele patru grupe: 9 – 14 ani, 15 – 18 ani, peste 19 ani și profesioniști. Cei care vor impresiona prin mișcarea rachetelor de badminton vor fi premiați. Cel mai bun jucător și cea mai bună jucătoare din fiecare grupă vor primi CEC-uri de cumpărături în valoare de 200 de lei și o geantă sport, ocupanții locului doi vor fi premiați cu câte o geantă și o sticlă sport, iar cei de pe locul trei vor fi răsplătiți cu mingii de fotbal și sticle sport.

Competiția de badminton este organizată de ansamblul Palas, în cadrul campaniei care marchează începutul noului an școlar. Până pe 18 septembrie, cei care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall se pot înscrie la tombolă. Fiecare dintre cele trei săptămâni de desfășurare a campaniei are o tematică diferită, modă, sport și realitate virtuală, și se încheie cu acordarea unui mare premiu: o sesiune de shopping în valoare de 4.000 de lei, o trotinetă electrică și un pachet format dintr-o pereche de ochelari realitate virtuală Samsung Gear VR și un smartphone Samsung S7 Edge. În plus, în fiecare zi, primii 200 de participanți sunt răsplătiți cu premii instant: caiete și lunch box-uri, ochelari 3D pentru smartphone, consultații pentru un zâmbet perfect, sesiuni de înfrumusețare pentru mămici, rechizite cool, accesorii în trend și meniuri sănătoase.

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, copiii sunt așteptați la întâlnirea cu marionetele. Cei mici se vor amuza și vor învăța lucruri noi din piesa de teatru de păpuși.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + fourteen =

On Key

Citeste si

Cum sa nu stai la birou

Stim cu totii cat este de importanta pozitia de la birou si cu toate acestea nu ne gandim de fiecare data cand ne asezam la

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.