Concert extraordinar de binefacere la B.C.U

Miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Iași, Fundația Serviciilor Sociale Bethany și Filarmonica Moldova, organizează un concert extraordinar de binefacere susținut de violonistul REMUS AZOIȚEI și pianista MARA DOBRESCU. 

Programul evenimentului:

J. S. Bach – Ciaccona pentru vioară solo

C. Porumbescu – Balada pentru vioară solo

C. Saint-Saëns- Introducere și Rondo Capriccioso

L. van Beethoven – Sonata Primăverii op. 24 în fa major

Accesul la eveniment se face pe bază de invitații, care pot fi achiziționate în schimbul unei donații în valoare de 50 de lei. Suma mobilizată în urma evenimentului va fi investită integral în programul start – program de burse pentru copiii din mediul rural, derulat de Fundația Bethany în 2016.

Informații și rezervări la numarul de telefon 0232/278.535 sau email la [email protected]. Invitațiile pot fi achiziționate și din Librăriile Cărturești din Iași.

Concert extraordinar de binefacere la B.C.U

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + eleven =

On Key

Citeste si

Ce este de vizitat in Iasi?

Daca esti din Iasi sau ai decis sa vii aici la facultate nu poti sa ratezi cateva dintre obiectivele turistice. Pentru zilele in care nu

Târg de meșteri populari la Palas Mall

Palas Mall va sărbători Unirea Principatelor Române printr-un spectacol la care sunt invitaţi toţi ieşenii. Parada costumelor de epocă şi a iei româneşti, scenete, muzică