Concert extraordinar de binefacere la B.C.U

Miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare Iași, Fundația Serviciilor Sociale Bethany și Filarmonica Moldova, organizează un concert extraordinar de binefacere susținut de violonistul REMUS AZOIȚEI și pianista MARA DOBRESCU.

Programul evenimentului:

J. S. Bach – Ciaccona pentru vioară solo

C. Porumbescu – Balada pentru vioară solo

C. Saint-Saëns- Introducere și Rondo Capriccioso

L. van Beethoven – Sonata Primăverii op. 24 în fa major

Accesul la eveniment se face pe bază de invitații, care pot fi achiziționate în schimbul unei donații în valoare de 50 de lei. Suma mobilizată în urma evenimentului va fi investită integral în programul start – program de burse pentru copiii din mediul rural, derulat de Fundația Bethany în 2016.

Informații și rezervări la numarul de telefon 0232/278.535 sau email la [email protected]. Invitațiile pot fi achiziționate și din Librăriile Cărturești din Iași.

Concert extraordinar de binefacere la B.C.U

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 7 =

On Key

Citeste si

Moldova vrea autostradă

Scrisoare deschisă către Președintele României în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii în zona Moldovei: Domnule Preşedinte Klaus Iohannis, Suntem un grup de promotori ai unei

A fost lansat proiectul Romania Educata

„România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazată pe performanță, muncă,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.