Concerte de colinde, in fiecare zi, la Palas Mall

Cele mai frumoase sărbători sunt așteptate cu evenimente aparte la Palas Mall. În fiecare zi, clienții sunt întâmpinați cu atmosfera de poveste din Crăciunia și sunt încântați cu melodii și colinde de sezon.

Marți, 15 decembrie 2015, de la ora 19.00, pe scena din Atriumul Palas Mall vor urca cei mai talentați studenți. Sub îndrumarea dirijorului Bogdan Chiroșca, tineri de la Facultatea de Arte, din cadrul Universității de Arte „George Enescu” Iași, vor interpreta cântece de Crăciun. Spectacolul de muzică simfonică are scopul de a aduce zâmbete clienților Palas Mall, călătoria pe notele de pe portativ conducându-i în atmosfera de poveste.

Miercuri este o nouă zi în care vor răsuna cântecele de iarnă, la Palas Mall. De această dată, micii cursanți de la Clubul Artelor vor fi cei care îi vor colinda pe clienți. Recitalul vocal instrumental începe de la ora 16.00, incluzând melodii de Crăciun îndrăgite. Cei mici vor să demonstreze publicului calitățile lor vocale, dar și talentul de a cânta la pian, chitară sau vioară.

În plus, în fiecare zi, copiii din grădinițele și școlile din Iași se întrec în a-l impresiona pe Moș Crăciun, prin serbările organizate la Palas Mall. Astfel, cei mici primesc și aplauzele clienților pentru munca lor artistică.

Până pe 5 ianuarie, ieșenii sunt invitați în parcul Palas pentru a se bucura de proiecția video de Crăciun, care rulează pe fațada Palatului Culturii. În acest an, protagoniştii poveștii sunt Ţurţureii, personaje în care trăieşte spiritul iernii, provenite din fulgii de zăpadă ce zboară pe cerul îngheţat şi cad pe Pământ. Show-ul 3D poate fi admirat zilnic, la începutul fiecărei ore din intervalul 17.00 – 22.00. În pauzele dintre proiecţii, clienţii se pot delecta cu o sesiune de patinaj pe gheaţă, pot cumpăra cadourile pentru cei dragi sau se pot încălzi la cafenele.

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Targul mesterilor populari la Palas Iasi

Zilele acestea, ansamblul Palas găzduiește două târguri prilejuite de Zilele Iașului. Târgul Meșterilor Populari prezintă obiecte aparte, realizate prin tehnici strămoșești, iar cel de-al doilea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.