Concurs de fotografii pentru studentii si profesorii la TUIASI

Ești student sau profesor la TUIAȘI, Fotografiază și Concurează!

Arată-ne studenția prin ochii tăi! Trimite până la 30 Octombrie 2015 la adresa [email protected] fotografii făcute de tine care să reflecte viața de student, așa cum o trăiești tu. Cele mai frumoase fotografii vor fi expuse în cadrul Vernisajului din 12 Noiembrie 2015, la ora 15.00, la Iulius Mall.

Cele cinci secțiuni ale concursului unde te poți înscrie cu fotografii sunt:

La Școală – vrem să vedem școala cum o vezi tu. Trimite-ne fotografiile la care crezi că o să te uiți peste ani, când îți vei aminti cu nostalgie de perioada facultății.

Viața în Campus – Nimeni nu știe campusul mai bine ca tine, studentul. Decupează o bucățică din el cu ajutorul aparatului foto sau al telefonului și arată-ne și nouă ce îndrăgești tu cel mai mult la „Tudor”.

Experiențe Internaționale – Ai fost student Erasmus sau ai colegi veniți de peste hotare să studieze în Iași? Cu siguranță aveți momente amuzante și frumoase de împărtășit. Vrem să le vedem și noi!

Concursuri, Tabere și Zilele Porților Deschise – Ai participat la concursuri studențești, la zile ale porților deschise sau ai amintiri din tabere cu colegii și prietenii? Ce moment mai bun decât Zilele Universității pentru a răsfoi albumele cu fotografii?

Studenții, văzuți prin ochii Profesorilor – Dragi Profesori, arătați-ne ce vă face să vă îndrăgiți profesia de Dascăl la TUIAȘI. Aveți vreun moment alături de studenți pe care vreți să-l împărtășiți? Suntem siguri că aveți fotografii care să ”radiografieze” studenția de azi.

Pentru primele patru secțiuni, fotografiile sunt ale studenților, în timp ce la ultima secțiune așteptăm fotografii de la profesori. Pentru a putea expune fotografiile prin tipărire în format A3, acestea trebuie să aibă rezoluția de 3508 x 4961 pixeli și 300 dpi.

Concurs de fotografii pentru studentii si profesorii la TUIASI

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Cum arăta Iașul acum 150 ani

Videoclipul intitulat „Iașul ieri și astăzi” realizat de câțiva iubitori ai Iașului prezintă într-un mod ingenios schimbările arhitecturale prin care a trecut orașul în ultimii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.