Conferința Studențească de Psihologie – E-TEAM

Asociatia E-team Psychology, Iași, în colaborare cu Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației , din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași organizează în perioada 21-24 mai 2015, CONFERINȚA STUDENTEASCĂ DE PSIHOLOGIE –E-TEAM (Ediția a V-a- prima Ediție Națională a evenimentului).

Evenimentul este adresat tuturor studenților la psihologie indiferent de an, ciclu de studii sau specializare, dar și tuturor celor interesați de acest domeniu. Aceștia se pot înscrie la sesiunea de comunicări științifice, cu sau fără lucrare.

Tema acestei ediții este ”Stres si reziliența psihologică”. Unul din invitații speciali ai acestei ediții este prof.univ dr. Andrei C.MIU din cadrul Cognitive Neuroscience Laboratory a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației(Universitatea Babeş-Bolyai, Cluj).

Programul conferinței include sesiuni de comunicări științifice, prezentări, dezbateri tematice și workshop-uri susținute de specialiști din toate diverse domenii ale psihologiei (clinic, organizațional, judiciar, psihologia transporturilor etc..) Detalii despre modalitatea de înscriere, taxe și programul conferinței puteți afla de pe https://confstudpsiho.wordpress.com/
e-team-psychology

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 10 =

On Key

Citeste si

Workshop IT organizat intre 14 si 15 noiembrie

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” prin Facultatea de Informatica organizeaza alaturi de Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Tehnice, Asociatia Romana pentru Inteligenta Artificiala si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.