Conferința susținută de Mihai-Răzvan Ungureanu la UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează vineri, 11 decembrie 2015, la ora 10.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, conferința „CE PREȚ ARE ASTĂZI LIBERTATEA? Libertate individuală și responsabilitate civică în actualul context de securitate”, susținută de Mihai-Răzvan UNGUREANU.

Mihai Răzvan Ungureanu este Profesor la Universitatea București, Director al Serviciului de Informații Externe (Iunie 2015 – Prezent, 2007-2012), Ministru de Externe al României (2004-2007) și Prim-Ministru (2012).

Prelegerea este susținută în cadrul conferinței internaționale ”Dezvoltare Internațională și Democratizare” care se desfășoară la Iași în perioada 10-11 Decembrie 2015, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Conferința susținută de Mihai-Răzvan Ungureanu la UAIC

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Sărbătorește Dragobetele la Palas

De Dragobete, Palas Mall te ajută să îți surprinzi perechea cu o scrisoare de dragoste! În acest an, de sărbătoarea românească a dragostei, Palas îți

10 cursuri online gratuite

Atunci cand vrei sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu, poti folosi totdeauna cursurile online, care de cele mai multe ori sunt gratuite. Unele dintre ele

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.