Conferința susținută de Mihai-Răzvan Ungureanu la UAIC

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează vineri, 11 decembrie 2015, la ora 10.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, conferința „CE PREȚ ARE ASTĂZI LIBERTATEA? Libertate individuală și responsabilitate civică în actualul context de securitate”, susținută de Mihai-Răzvan UNGUREANU.

Mihai Răzvan Ungureanu este Profesor la Universitatea București, Director al Serviciului de Informații Externe (Iunie 2015 – Prezent, 2007-2012), Ministru de Externe al României (2004-2007) și Prim-Ministru (2012).

Prelegerea este susținută în cadrul conferinței internaționale ”Dezvoltare Internațională și Democratizare” care se desfășoară la Iași în perioada 10-11 Decembrie 2015, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Conferința susținută de Mihai-Răzvan Ungureanu la UAIC

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =

On Key

Citeste si

Care sunt slujbele viitorului

Desigur ca inainte de a te decide sa te specializezi intr-un anumit domeniu si a urma o facultate iei in considerare si joburile a caror

Alegerea inelului de logodnă

Căsătoria este unul dintre cele mai importante momente ale unei vieți. De cele mai multe ori, acest pas înseamnă mai mult decât o decizie. El

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.