Consulting Days – eveniment adresat tinerilor care îşi doresc o carieră în consultantă

Pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucureşti are loc cea de-a 4 ediţie a proiectului Consulting Days. Evenimentul îşi propune să identifice tineri cu potenţial care investesc activ în dezvoltarea lor şi sunt pasionaţi de unul dintre următoarele domenii: Accounting, Audit sau Taxes.

Tinerii interesaţi se pot înscrie gratuit până pe 9 martie, la secţiunea special creată pe www.hipo.ro/locuri-de-muncă/consultingdays.

Consulting Days 2015 este un eveniment care vine în întâmpinarea celor pasionaţi de consultanţă. Pe 17 martie tinerii selectaţi vor avea ocazia să interacţioneze direct cu reprezentanţi din companii de top, să afle care sunt tendinţele şi direcţiile pentru dezvoltarea unei cariere în Accounting, Audit şi Taxes.

Cui se adresează acest eveniment? Consulting Days se adresează studenţilor în ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspăt absolvenţilor care au obţinut rezultate academice bune pe durata studiilor, expunere internaţională sau s-au implicat în activităţi extracurriculare sau profesionale.

„Evenimentul Consulting Days este un proiect important pentru cei care îşi doresc o carieră în Accounting, Audit şi Taxes. La ediţia din 2014 au aplicat peste 600 de persoane dintre care au fost selectaţi pentru ziua evenimentului 189 de participanţi, persoane cu background în Contabilitate (34%), Finanţe (33%), Economic (31%) şi Juridic (2%). Celor care îşi doresc o carieră în consultanţă le recomandăm să nu rateze acest proiect. Pot afla mai multe detalii despre eveniment şi se pot înscrie până pe 9 martie la secţiunea proiectului, pe www.hipo.ro” a declarat Mihaela Dudescu, Project Manager, Consulting Days.

Ediţia din acest an Consulting Days vine în întâmpinarea celor pasionaţi de consultanţă cu o serie de conferinţe şi workshopuri:

  • Conferinţa generală a zileiKickStart a successful career în business – le va oferi participanţilor o imagine de ansamblu asupra domeniului de care sunt interesaţi, care sunt provocările unui job, care sunt tendinţele şi direcţiile pentru dezvoltarea unei cariere de succes.
  • Speed Networking – în cadrul căreia tinerii vor află mai multe detalii cu privire la oportunităţile de carieră şi programele dedicate studenţilor direct de la reprezentanţii companiilor.
  • Workshop-urile şi studiile de caz realizate de către companiile partenere le vor oferi participanţilor oportunitatea de a-şi dovedi motivarea şi interesul în a avea o carieră de success în consultanţă.

Testimoniale participanţi ediţiile anterioare:

Consulting Days reprezintă un milestone în ceea ce se dovedeşte a fi un start excelent al carierei mele în domeniul consultanţei fiscale. Am cunoscut oameni minunaţi care m-au inspirat şi mi-au dat curaj să descopăr mai mult decât un simplu job.” – Alina, participant Consulting Days 2013

Am apreciat faptul că informaţiile şi datele generale şi cele particulare (cu privire la companiile prezente) au fost prezentate într-un mod interactiv, iar structura evenimentului a permis participanţilor să-şi crească gradul de conştientizare cu privire la oportunităţile existente pe piaţă muncii şi să lanseze speakerilor întrebări referitoare la modul în care trebuie să fie realizate CV-ul, scrisoarea de intenţie, pregătirea de înaintea interviului, astfel încât rezultatele să fie optime. În plus, secţiunea de Speed Networking a facilitat o conexiune mai bună între aspiranţii la un job şi companiile prezente.” – Maria, participant Consulting Days 2014

Companiile care vor fi prezente în acest an la Consulting Days sunt: Deloitte, EY România, Mazars şi PricewaterhouseCoopers.

Mai multe detalii despre eveniment şi agenda acestuia pot fi accesate la secţiunea dedicată proiectului, pe www.hipo.ro.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − thirteen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.