Cum sa gatesti in camin VIDEO

Una din abilitatile dobandite de orice tanar in perioada studentiei este gatitul in camin. La plita sau la resou studentii au gatit intodeauna in camerele de camin cand erau nevoiti.

Cu toate ca gurile rele spun ca mancarea gatita in conditiile din camin nu este asa gustoasa, urmatorul video pare a spune altceva.

Chiar daca filmarea realizata de cei de la TVR3 nu este recenta, inca poate veni in ajutorul studentilor ca o idee de mancare pe care o poti face in camin sau ca o demonstratie ca se poate gati mancare buna si in conditiile oferite in camine.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

19 + 2 =

On Key

Citeste si

ANCOM oferă stagii de practică pentru studenti

Pentru al 5-lea an consecutiv, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) – Direcția Regională Iași organizează sesiuni de practică profesională adresate studenților

Târg 100% românesc la Palas Mall

Până duminică inclusiv, 4 decembrie 2016, parterul și etajul 1 al Atriumului Palas găzduiesc Târgul 100% Românesc. Clienții sunt invitați să admire și să cumpere

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.