Cum sa iti decorezi camera de camin

A inceput facultatea si, daca stai in camin, te-ai cazat in viitoarea ta casa. Cum o decorezi astfel incat sa te simti mereu ca acasa?
Fiecare are o anumita idee despre cum ar trebui sa fie camera. Iti propunem cateva optiuni pentru a infrumuseta spatiul propriu sau impartit.


Poze
Probabil cea mai adoptata idee, pozele pe pereti. Mergi la un xerox, scoate poze cu familia, animalele de casa sau orice altceva care te linisteste si lipeste-le in locul in care stai.

Paturi
Adu-ti de acasa patura ta pentru un sentiment mai „de acasa”. De fiecare data cand intri in camera te vei simti mai bine.

O lampa proprie
In rare cazuri vei avea o lampa in camera de camin. O idee ar fi sa mergi sa iti cauti una colorata care sa iti lumineze biroul.

Organizare
Pune-ti o lista pe usa, pe dulap cu tot ce ai de facut pentru a tine minte in permanenta. Mai organizat si mereu la indemana.

Pernute
Daca ai cum sa cari mai multe pernute colorate, ar fi frumos de adaugat pe un pat din fier de la camin.

Lumina
Lasa camera luminata, intunericul te va deprima incet, incet.

Covorase
Daca ai deja un covor in camera, poti aduce cateva mici si colorate pentru baie, in caz ca ai una in camera.

Tu cum planuiesti sa iti decorezi camera?

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × 4 =

On Key

Citeste si

Peste 2000 de noi joburi in Iasi

Datorita grupului de companii Iulius care pune bazele unei noi cladiri de birouri clasa A in apropierea ansamblului Palas, pe strada Sfantul Lazar, vor fi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.