Cursuri de formare profesionala oferite de Centrul de Studii Europene de la UAIC

Centrul de Studii Europene de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi a deschis în această perioadă înscrierile la o serie de cursuri de formare profesională de scurtă durată. Astfel, până pe 9 iunie, cei care doresc să se înscrie la cursuri de manager de proiect pot să îşi depună dosarele, în timp ce persoanele care doresc să înscrie la cursuri de expert accesare fonduri europene pot să o facă până pe 14 iunie.

Mai există şi cursuri de formator de formatori, pentru care înscrierile sunt deschise până pe 20 iunie. Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi se adresează persoanelor care deţin o diplomă de licenţă, iar absolvenţii vor primi la finalul cursurilor certificate recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale.

Citeste si: Ryainair si Wizz air cauta insotirori de bord la Iasi

Cursurile se adresează în special celor care doresc să-şi îmbunătăţească nivelul cunoştinţelor şi să obţină competenţe suplimentare pentru asumarea de noi responsabilităţi în cadrul activităţilor derulate în mod curent. Echipa de formatori pentru aceste cursuri este alcătuită din specialişti din cadrul universităţii, cu o vastă experienţă în domeniul în care activează, fiind completată cu specialişti care activează în mediul privat, responsabili de componenta practică, adaptată la noile cerinţe din piaţă“, au precizat reprezentanţii centrului.

Programarea cursurilor este flexibilă, astfel încât să se poată înscrie şi cei care lucrează la toate activităţile, iar centrul oferă posibilitatea unor reduceri de taxe pentru cadre didactice şi studenţi care deţin deja o diplomă de licenţă.

Mai multe informatii aici: http://www.cse.uaic.ro/

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 5 =

On Key

Citeste si

Nocturna pe bicicleta

In conditii de vreme buna, Iasi Club de Biciclete, te invita Joi 28 Aprilie la o Nocturna cu bike-ul. Traseu estimat la 24 km, in

RCS-RDS face angajari in Iasi

Echipa RCS-RDS isi mareste echipa si face angajari printre iesenii cu studii cel putin medii. In aceasta luna compania de servicii de televiziune si internet

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.