Cursuri de perfecționare: Formator de formatori și Manager proiect

Centrul de Studii Europene din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează două cursuri de perfecționare de scurta durată:  Formator de formatori (ultima zi de înscrieri este 15 februarie 2016)  și Manager de proiect (ultima zi de înscrieri este 22 februarie 2016).

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări și se adresează persoanelor care au absolvit studii superioare (licență).

Înscrierea se face pe baza unui dosar ce trebuie să conțină copie după: certificatul de naștere, certificatul de căsătorie, cartea de identitate, diploma de licență /adeverința de absolvire a facultății, chitanța pentru plata taxei de înscriere și fișa de înscriere.

Cursurile se adresează celor care doresc să-şi îmbunătăţească nivelul cunoştinţelor, dar și celor care se află acum în etapa de formare profesională şi care doresc să obţină încă de la începutul carierei avantajul unei competenţe deosebite şi cel al unui set de aptitudini.

Absolvenții vor primi la finalul cursurilor certificate eliberate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Centrul de Studii Europene acordă o serie de reduceri masteranzilor, doctoranzilor, cadrelor didactice. Informații suplimentare în acest sens se pot obține la înscriere.

Mai multe informații despre procedura de înscriere, calendarul întâlnirilor etc. sunt publicate pe pagina web http://cse.uaic.ro/formare/.

Cursuri de perfecționare Formator de formatori și Manager proiect

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 9 =

On Key

Citeste si

Ce contine CV-ul tău?

În ultimul an de facultate te incearca emoțiile examenului de licenta ce se apropie si a vietii care te asteapta dupa absolvire, iar pe de

Admiterea de toamnă la universităţile din Iasi

Majoritatea universităţilor de stat din Iaşi au demarat începând cu această săptămâna sesiunea de admitere din toamnă. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“