Cursuri de teatru la Ateneul Tătărași

Din februarie 2015 publicul matur ieșean are oportunitatea de a urma cursuri de teatru la Ateneul Tătărași. Instructor: Gheorghe Șfaițer. Vârsta minimă este de 25 de ani.

„Cursurile se adresează celor interesați să învețe, să facă și să se desfășoare în arta teatrală, celor care au avut acest vis dintotdeauna și pe care nu și l-au putut realiza. Cursurile de teatru pentru maturi de la Ateneu sunt dedicate celor care nu au avut ocazia, cu toate că poate și-ar fi dorit vreodată, să se afle pe o scenă.” Spune Gheorghe Șfaițer.

Înscrierile se fac la secretariatul instituției de luni până vineri, în intervalul 09.00-16.00.

Cursurile se desfășoară în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 11.00-13.00 în sala Ifrim, etaj 1. Preț: 100 lei/ lună.

Sursa foto: ateneutatarasi.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 1 =

On Key

Citeste si

Internship pentru NNC Services

Compania NNC Services este în căutare de interni dornici să învețe și să lucreze în Marketing și Lead Generation. NNC Services caută studenți/masteranzi pasionați de

Learning by doing cu Micro Gear

Echipa Voluntar.ro împreună cu Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii (A.P.E.C) va organiza în decursul Săptămânii Altfel (18-22 aprilie 2016) o serie de cursuri interdisciplinare de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.