Cursuri de vară gratuite de limba engleză la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi !

Continuînd tradiția, și în vara acestui an, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAȘI) se vor organiza Cursuri de vară gratuite de limba engleză pentru studenţii, cadrele didactice şi personalul administrativ, în baza unui acord de colaborare încheiat între organizaţia de voluntariat BREDEX – British Romanian Educational Exchange din Marea Britanie și universitatea noastră.

Înscrieri online!

Cursurile vor fi susținute de lectori de la universități de prestigiu din Marea Britanie, respectiv University of Durham și University of Exeter.

În acest an, cursurile de limbă engleză se vor desfăşura pentru începători și avansați în perioadele următoare, în intervalul orar 9.00-12.00 şi 15.30-18.30.

Modul 1: 13 – 31 iulie 2015
Modul 2: 10 – 28 august 2015

Cursurile se vor desfășura în Corpul CH al Facultății de Chimie și Protecția Mediului, amfiteatrele CH3 și CH4.

Înscrierea se face pe baza unei cereri, care se poate descărca mai jos, formularele de înscriere se aduc la Biroul de Relații Internaționale și Imagine Universitară, Corp T, parter, până la data de 6 iulie 2015 sau online, aici.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =

On Key

Citeste si

Afla cum sa te epilezi corect

Epilatul este o corvoada pentru cele mai multe femei, dar in acelasi timp este o necesitate, asadar mereu a reprezentat o problema si o sursa

Prin Iași cu IAȘI GUIDE

Biblioteca Judeţeană „Gh. Asachi” vă invită luni, 4 aprilie 2016, începând cu ora 16.00, în Sala de Festivități, la o întâlnire cu cel mai recent

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.