Cursuri de vară gratuite de limba engleză la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi !

Continuînd tradiția, și în vara acestui an, la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi (TUIAȘI) se vor organiza Cursuri de vară gratuite de limba engleză pentru studenţii, cadrele didactice şi personalul administrativ, în baza unui acord de colaborare încheiat între organizaţia de voluntariat BREDEX – British Romanian Educational Exchange din Marea Britanie și universitatea noastră.

Înscrieri online!

Cursurile vor fi susținute de lectori de la universități de prestigiu din Marea Britanie, respectiv University of Durham și University of Exeter.

În acest an, cursurile de limbă engleză se vor desfăşura pentru începători și avansați în perioadele următoare, în intervalul orar 9.00-12.00 şi 15.30-18.30.

Modul 1: 13 – 31 iulie 2015
Modul 2: 10 – 28 august 2015

Cursurile se vor desfășura în Corpul CH al Facultății de Chimie și Protecția Mediului, amfiteatrele CH3 și CH4.

Înscrierea se face pe baza unei cereri, care se poate descărca mai jos, formularele de înscriere se aduc la Biroul de Relații Internaționale și Imagine Universitară, Corp T, parter, până la data de 6 iulie 2015 sau online, aici.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Fii voluntar la FIE Iași 2015!

Primăria Municipiului Iaşi şi Fundaţia Iaşi – Capitală Culturală Europeană organizează în perioada 22 – 31 mai 2015 cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional

Aplicatii utile in calatorii

Acum ca a venit vacanta, sigur urmeaza si calatoriile. Iti bifezi pe harta cateva locuri importante, destinatii interesante pe care iti doreai de mult sa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.