Cursuri gratuite de limba norvegiana

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizeaza si anul acesta prin intermediul Facultatii de Litere cursurile gratuite de limba norvegiana. Anul acesta poate fi urmat si un curs de cultura si Civilizatie Norvegiana de catre studentii la Litere.

Pentru cursurile de limba norvegiana se vor forma doua grupe pentru nivelul A1, una de filologi si una de nefilologi, carora li se va adauga o grupa A2. Te poti inscrie trimitand un mail la [email protected] in care scrii numele, prenumele, facultatea, specializarea, anul din ciclul de licenta si o scurta motivare pentru care ai ales cursul acesta. Cele 40 de locuri din grupa de nefilologi vor fi completate in ordinea inscrierilor.

Grupele se vor afisa pe 1 octombrie pe pagina de Facebook „Limba Norvegiana”.

Studentii Facultatii de Litere se pot inscrie si la cursul de Cultura si civilizatie Norvegiana care valoreaza cinci credite. Intalnirea cu persoanele interesate are loc pe 4 octombrie la ora 12.00 la Facultatea de Litere, Corpul A, amfiteatrul III.11. Pentru informatii trimiteti e-mail la adresa [email protected].

Sursa foto: www.rsi.ch

 

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × four =

On Key

Citeste si

Cum alegem anvelopele de iarna?

De la 1 noiembrie toti soferii sunt obligati prin lege sa-si echipeze masinile cu anvelope iarna, altfel risca o amenda intre 720 si 1600 lei. Desi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.