Cuza este gazda unei conferinte internationale

Anul acesta, in prima parte a lunii noiembrie Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi este gazda unei  conferinte internationale francofone. Organizatorul este Scoala Doctorala a Facultatii de Drept.

Intre 6 si 9 noiembrie sunt asteptate in principal persoane din Romania si Franta, doctornazi care vor fi atat intervenienti, cat si auditori. Tema acestui eveniment este reprezentata de protectia penala a drepturilor si libertatilor fundamentale.

Conform reprezentantilor UAIC „Scopul manifestarii este de a reuni doctoranzi din sfera dreptului penal pentru a valorifica cercetarea si a stimula cooperarea si colaborarea internationala, în domeniul actual al protectiei drepturilor omului. Specificul manifestarii consta în promovarea limbii franceze ca limba de lucru în dialogul doctoranzilor din sfera dreptului penal, precum si consolidarea legaturilor cu mediul academic international francofon”.

La finalul conferintei lucrarile vor fi redactate in limba franceza si vor fi reunite intr-un volum ce va fi publicat la o editura cu profil juridic din Franta.

Sursa foto: www.edu-news.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Recicleaza si castiga premii atractive

Municipiul Iași continuă să recicleze: Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) lansează o nouă tombolă Centrul Municipal de Colectare Iași (CMCI) reprezintă o premieră pentru

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.