Cuza este gazda unei conferinte internationale

Anul acesta, in prima parte a lunii noiembrie Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi este gazda unei conferinte internationale francofone. Organizatorul este Scoala Doctorala a Facultatii de Drept.

Intre 6 si 9 noiembrie sunt asteptate in principal persoane din Romania si Franta, doctornazi care vor fi atat intervenienti, cat si auditori. Tema acestui eveniment este reprezentata de protectia penala a drepturilor si libertatilor fundamentale.

Conform reprezentantilor UAIC „Scopul manifestarii este de a reuni doctoranzi din sfera dreptului penal pentru a valorifica cercetarea si a stimula cooperarea si colaborarea internationala, în domeniul actual al protectiei drepturilor omului. Specificul manifestarii consta în promovarea limbii franceze ca limba de lucru în dialogul doctoranzilor din sfera dreptului penal, precum si consolidarea legaturilor cu mediul academic international francofon”.

La finalul conferintei lucrarile vor fi redactate in limba franceza si vor fi reunite intr-un volum ce va fi publicat la o editura cu profil juridic din Franta.

Sursa foto: www.edu-news.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

On Key

Citeste si

Noii decani de la UAIC

În şedinţa ordinară a Senatului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi din data de 28 iulie 2016, au fost validate rezultatele concursurilor pentru ocuparea funcției de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.