Dan Negru vine la întâlnirea Asociației Studenților Jurnaliști

Evenimentul, organizat de către Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi, va avea loc în Sala de Conferinţe a Şcolilor Doctorale din corpul R al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, începând cu ora 17:00.

Dan Negru vine luni la Iaşi şi se va întâlni cu studenţii care urmează cursurile Departamentului de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Facultăţii de Litere şi cu cei ce urmează cursurile Specializării Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice. Tema întâlnirii de luni, 16 ianuarie, este intitulată „Televiziunea, între divertisment şi breaking news“, iar omul de televiziune va discuta cu cei prezenţi despre subiectele de actualitate cu privire la situaţia în care se află în acest moment televiziunile. Evenimentul este organizat de către Asociaţia Studenţilor Jurnalişti (ASJ) din Iaşi, întâlnirea urmând să fie moderată de către jurnalistul Andrei Giurgia.

„Dan Negru a primit cu mult drag propunerea noastră de a se întâlni cu studenţii de la jurnalism. Pe parcursul celor două ore, vom putea discuta atât despre presa actuală din Bucureşti, cât şi despre cariera lui Dan Negru. Sperăm ca în acest nou an calendaristic să aducem la Iaşi mai multe voci din presa naţională şi, astfel, să creăm o continuitate a proiectului «Întâlnirile ASJ»“, a declarat Ionuţ Teoderaşcu, preşedintele ASJ.

Evenimentul, care va avea loc în Sala de Conferinţe a Şcolilor Doctorale din corpul R al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi, începând cu ora 17.00, îşi propune să îi familiarizeze pe viitorii jurnalişti cu meseria pentru care se pregătesc.

De asemenea, Dan Negru va răspunde şi la eventualele curiozităţi ale participanţilor cu privire la parcursul pe care l-a avut acesta până în prezent. Începând de anul acesta, membrii ASJ au în vedere continuarea seriei de întâlniri cu jurnalişti, printre invitaţi aflându-se Liviu Iolu, Sanda Nicola, Mihai Tatulici, Toader Păun, Robert Turcescu şi Cristian Tudor Popescu.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 11 =

On Key

Citeste si

Internship platit la UTI

Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi da startul inscrierilor la programe de internship platit timp de trei luni incadrul prorectoratelor institutiei. Sint disponibile 9 posturi,

Revelion 2017 – Corner Bar

Corner Bar organizează o petrecere de Revelion 2017 cu un meniu care-ți va răsfăța simțurile și un DJ care te va uimi! În noaptea dintre

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.