De ce facilitati se bucura studentii din strainatate

Tot mai multi din studentii romani aleg sa-si continue cursurile de licenta inafara tarii. Pe langa calitatea invatamantului de acolo sau experienta vietii intr-un mediu multicultural, acestia beneficiaza de multe ori si de alte facilitati incredibile.

Technical University of Munich a inlocuit scarile din cladire cu tobogane. Toti vizitatorii pot sa foloseasca doua tobogane inalte de 4 etaje, care ii aduc pe cursanti cu zambetul pe buze la ora.

Durham University din Marea Britanie ofera un curs denumit “Harry Potter and the age of illusion”, avand ca scop masurarea relevantei romanelor Harry Potter pentru sistemul educational din secolul 21. La University of South Carolina se preda cursul “Lady Gaga and the Sociology of Fame”, in care se urmareste studierea elementelor sociale care au contribuit la faima artistei.

Studentii de la Coventry University, din Marea Britanie beneficiaza de un simulator de zbor iar cei de la University of Portsmouth, din Marea Britanie de studiouri de teatru si de inregistrare audio.

MediaCity de la University of Salford, din Marea Britanie este un oras construit in jurul industriei media cu scopul de a aduce impreuna toate ingredientele pentru a crea un loc minunat de a trai, a munci si a invata.

La Cesar Ritz Colleges din Elvetia, fiecare student va face un internship platit de 6 luni intr-un hotel sau restaurant de lux din Elvetia: Marriot, Swisshotel, The Ritz-Carlton, Four-Seasons si altele.

Studentii pot sa efectueze chiar si studii comportamentale pe pesti. Centrul de Cercetare a Biologiei Evolutionare dispune de acvarii care gazduiesc aproximativ 10.000 de pesti tropicali si apartine University of Hull din Marea Britanie.

Bibliotecile sunt de asemenea impresionante pentru orice student. Biblioteca Universitatii din Aberdeen, Scotia este una dintre cele mai mari si mai bine echipate biblioteci din lume, cu peste un milion de volume.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

8 − 7 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.