,,De Dragobete, ai liber la iubit” alături de Liga Studentilor Electronişti

Evenimentul ,,De Dragobete, ai liber la iubit” va avea loc pe 24 februarie 2015, în Piaţa Unirii, acesta propunându-şi să reunească un număr cât mai mare de studenţi pentru a le reaminti tinerilor că avem propria sărbătoare a dragostei.

Proiectul este realizat de Liga Studenților Electroniști din Iași, împreună cu Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Hidrotehnişti şi Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor TCM.

Pe 24 februarie se iubește, dar se iubește în dulcele stil românesc. Liga Studenților Electroniști din Iași vă invită să luați parte la FlashMob-ul dedicat acestei zile, o inimă – simbol al iubirii, dar cum altfel decât iubirea autentic românescă.

De la ora 13:00, sunteţi aşteptaţi în Piața Unirii, în numar cât mai mare, pentru a lua parte la realizarea unei inimi cu specific românesc. Pe parcursul evenimentului, va fi amplasat şi un panou pe care tinerii, și nu numai, vor putea să-și declare dragostea pentru persoana iubită.

Începând cu ora 22:30, în Club FEVER va fi o petrecere cu tematică tradițională de Dragobete. Vor fi concursuri la care nimeni nu va rămâne nepremiat.

Intrarea se face pe baza carnetului de student.

Sursa foto: liga-etc.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Expoziție de carte de mediu – BCU Iași

În fiecare an, pe 5 iunie, este sărbătorită Ziua Internaţională a Mediului. Cu acest prilej, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi vă propune să vizitaţi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.