,,De Dragobete, ai liber la iubit” alături de Liga Studentilor Electronişti

Evenimentul ,,De Dragobete, ai liber la iubit” va avea loc pe 24 februarie 2015, în Piaţa Unirii, acesta propunându-şi să reunească un număr cât mai mare de studenţi pentru a le reaminti tinerilor că avem propria sărbătoare a dragostei.

Proiectul este realizat de Liga Studenților Electroniști din Iași, împreună cu Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Hidrotehnişti şi Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor TCM.

Pe 24 februarie se iubește, dar se iubește în dulcele stil românesc. Liga Studenților Electroniști din Iași vă invită să luați parte la FlashMob-ul dedicat acestei zile, o inimă – simbol al iubirii, dar cum altfel decât iubirea autentic românescă.

De la ora 13:00, sunteţi aşteptaţi în Piața Unirii, în numar cât mai mare, pentru a lua parte la realizarea unei inimi cu specific românesc. Pe parcursul evenimentului, va fi amplasat şi un panou pe care tinerii, și nu numai, vor putea să-și declare dragostea pentru persoana iubită.

Începând cu ora 22:30, în Club FEVER va fi o petrecere cu tematică tradițională de Dragobete. Vor fi concursuri la care nimeni nu va rămâne nepremiat.

Intrarea se face pe baza carnetului de student.

Sursa foto: liga-etc.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 + thirteen =

On Key

Citeste si

Ziua Internationala a Studentilor

Se apropie Ziua Internationala a Studentilor, asadar Club SKYE aduna duminica, 15 noiembrie 2015, incepand cu ora 23:00 cei mai petrecareti, energici si neconventionali studenti.

AeroDrive Show

Asociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015. Duminica 14 iunie incepand cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.