Delphi angajează studenții „inteligenţi, inovativi şi motivaţi“ de la UTI Iași

Compania americană Delphi organizează o nouă serie de recrutări din rândul studenţilor Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“.

Astfel, cei de la Delphi caută tineri „inteligenţi, inovativi şi motivaţi“, pe care vrea să îi folosească în proiecte de „creare a unui viitor mai verde, mai sigur şi mai conectat“. „În echipa Delphi te vei bucura de autonomia şi libertatea de care ai nevoie pentru a ne ajuta să stabilim care va fi drumul organizaţiei noastre“, au precizat re­prezentanţii companiei. Aceştia caută absolvenţi de inginerie mecanică, construcţii de maşini, ştiinţa materialelor, inginerie electrică, inginerie chimică, dar şi specializări conexe.

Conform reprezentanţilor Delphi, studenţii trebuie să fie pasionaţi de inovaţie, să aibă o dorinţă mare de a învăţa şi a de a-şi îmbunătăţi calităţile. Studenţii trebuie să trimită CV-urile la Delphi, iar doar cei selectaţi pentru etapa următoare vor fi chemaţi la interviu.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + 12 =

On Key

Citeste si

Scoala de Vara gratuita la mare

Directia de Programe si Proiecte pentru Tineret si Studenti din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului organizeaza in perioada 20 iulie – 31 august, la mare,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.